WRC Türkiye Rallisi, Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlenecek

Düzenleyen: / Kaynak: AA
WRC Türkiye Rallisi, Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlenecek

SPOR Haberleri  / AA

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu, Dünya Ralli Şampiyonası'nın 11. ayağı Türkiye Rallisi'nin, Cumhurbaşkanlığı himayesine alındığını duyurdu.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED), Dünya Ralli Şampiyonası'nın (WRC) 11. ayağı Türkiye Rallisi'nin, Cumhurbaşkanlığı himayesine alındığını duyurdu.

Federasyondan yapılan açıklamada, son iki senedir Türkiye'de düzenlenen en büyük uluslararası spor organizasyonu olan etkinliğin, bu yıl 24-27 Eylül tarihlerinde Muğla'nın Marmaris ilçesinde Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirileceği belirtildi.

Konuyla ilgili TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı'nın, "Türkiye Rallisi organizasyonunun, Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilecek olmasından büyük gurur duyuyoruz. Bu vesileyle başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sayın Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na ve bu projede emeği geçen tüm devlet büyüklerimize şükranlarımızı sunuyoruz." ifadelerine yer verildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...