Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zarardan kâr

Zarardan kâr

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılılar, senelik 3 milyon 350 bin avro garanti ücreti olan Faslı oyuncuyu 2 milyon avro civarında bir bedelle Nice’e verecek.

Yalımcan Sarpyel

Transfer döneminin son anlarına girilirken işler Galatasaray’ın istemediği şekilde ilerliyor. Piyasaların açıldığı ilk günden itibaren iki orta saha bir de kanat oyuncusu takviyesi yapmak isteyen sarı-kırmızılılar bonservisleri elinde olan Arda, Emre Kılınç, Fatih Öztürk, Kerem, Oğulcan ve Omar dışında sadece Stoke City’den Etebo’yu kiralayabildi. FFP kuralları yüzünden almak için, oyuncu satma mecburiyeti bulunan Cimbom bu süreçte Babel, Diagne ve Belhanda gibi isimlerin hiçbiri ile yollarını ayırmadı. Fatih Terim’in vitrine çıkmaları için bu oyunculara sık sık forma vermesi de beklenen etkiyi

Neredeyse bedava!
Ancak üç aylık periyotta kendisine gelen teklifleri düşünmeden reddeden Younes Belhanda, transferin kapanmasına saatler kala Nice ile anlaşmaya çok yaklaştı. Sarı-kırmızılılara verilecek bonservis miktarı üzerinde görüşmeler devam ediyor. Fransız ekibinin son teklifinin 2 milyon avro civarında olduğu belirtiliyor. Yıllık 3 milyon 350 bin avro garanti ücreti bulunan Belhanda sezon sonunda serbest kalıyor. Yönetim, oyuncuyu beklentilerin altında da olsa satıp yıllık ücret giderinden de kurtulmak istiyor. Eğer son dakika anlaşması olsa da yerine oyuncu alınması pek mümkün görünmüyor.       

ASLA PES ETMEYECEĞİZ
Marcao: Güçlü hedeflere

∂ Galatasaray'ın Brezilyalı savunmacısı Marcao, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu: Takımımı Avrupa Ligi’nde ileriye götürmeyi çok istemiştim. Maalesef bunu gerçekleştiremedik. Güçlü olmaya devam edeceğiz ve sezon için yeni hedefler koyacağız.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...