Terim’in nisan hesabı

Terim’in nisan hesabı

SPOR Haberleri

Tecrübeli teknik adam bu süreci fire vermeden geçerlerse mayıs ayında tecrübeye ve psikolojik üstünlüğe güveniyor

Yalımcan Sarpyel

Sarı kırmızılıların yıllardır dilinden düşmeyen ve uygulamada da görülen “Mayıslar bizimdir” sözü bu defa hayata geçecek mi? Takımın başında yine camianın çok güvendiği ve şampiyonlukların teknik adamı Fatih Terim var. Ancak bu defa ipler Aslan’da değil Beşiktaş’ta. Buna rağmen tecrübeli teknik adam önümüzdeki nisan ayını çok ama çok kritik olarak görüyor. Aslan’ın bu zaman diliminde birbirinden önemli altı maçı var. Üç içeride üç dışarıda. Gerçi iç sahada zeminin kötü olmasından dolayı deplasman avantaj gibi de görülebilir.

En zoru Trabzon
İlk önce Hatay deplasmanına gidecek olan sarı kırmızılılar devamında Karagümrük ile içeride karşılaşacak. Göztepe deplasmanı sonrası ise Türk Telekom’da belki de nisan ayının en zor sınavı olan Trabzonspor mücadelesi oynanacak. Ardından da Antalya deplasmanı ve içeride Konya maçı var. Terim bu sınavları kayıpsız geçmeleri hâlinde mayıs ayının daha rahat geçeceği görüşünde. Hem tecrübeli olmaları hem de psikolojik üstünlüğü ellerine alacak olmalarının verdiği düşünceyle. Bu çerçevede nisan ayı çok ama çok kritik.       

NİSAN MAÇLARI
∂ Hatay (D)
∂ Karagümrük
∂ Göztepe (D)
∂ Trabzonspor
∂ Antalya (D)
∂ Konya

MAYIS MAÇLARI
∂ G.Birliği (D)
∂ Beşiktaş
∂ Denizlispor (D)
∂ Yeni Malatya

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...