Abdülkadir Ömür erdi muradına... Trabzonspor milli yıldızın sözleşmesini güncelledi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Abdülkadir Ömür erdi muradına... Trabzonspor milli yıldızın sözleşmesini güncelledi

SPOR Haberleri

Abdülkadir Ömür'ün yeni yıllık kazancı 20 milyon TL oldu. Trabzonspor, Abdulkadir Ömür ve Hüseyin Türkmen'in sözleşmelerini uzattığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Trabzonspor'la Abdülkadir Ömür arasında bir süredir devam eden sözleşme uzatma görüşmeleri sonlandı. Son şampiyon, milli yıldıza yüzde 50'den fazla zam yaptı. 22 yaşındaki futbolcunun 9 milyon TL olan yıllık garanti ücreti 20 milyon TL yapıldı.

ENFLASYONA GÖRE ARTIŞ DA YAPILACAK

Bordo-mavili kulüpten KAP yapılan açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Abdülkadir Ömür arasındaki mevcut sözleşmenin mali şartları tadil edilmiş ve sözleşme süresi 31.05.2027 tarihine kadar uzatılmıştır. Buna göre; oyuncuya, 2022-23 sezonunda 20.000.000 TL garanti ücret ödenecektir. Sonraki sezonlarda ise oyuncuya; bir önceki sezon ödenecek garanti ücrete, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanacak 12 aylık ortalama enflasyon oranında artış yapılacak olup, her halükarda bu artış oranı %30'dan fazla olmayacaktır."

HÜSEYİN TÜRKMEN YILLIK ÜCRET NE KADAR?

Bordo-Mavililer altyapıdan yetişen Hüseyin Türkmen'le de uzattı. KAP bildirimi şöyle:

"Trabzonspor ile Hüseyin Türkmen arasındaki mevcut sözleşmenin mali şartları tadil edilmiş ve sözleşme süresi 31.05.2027 tarihine kadar uzatılmıştır. Buna göre; oyuncuya, 2022-23 sezonunda 9.000.000 TL garanti ücret ödenecektir. Sonraki sezonlarda ise oyuncuya; bir önceki sezon ödenecek garanti ücrete, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanacak 12 aylık ortalama enflasyon oranında artış yapılacak olup, her halükarda bu artış oranı %30'dan fazla olmayacaktır."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...