Abdullah Avcı zor sakinleşti: Maç bitsin protestonu yap

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Abdullah Avcı zor sakinleşti: Maç bitsin protestonu yap

SPOR Haberleri

Süper Lig'de oynadığı son 2 maçında son dakika golleriyle kazanan ve Avrupa'da işleri pek iyi gitmeyen Trabzonspor, 9. haftada ağırladığı Kasımpaşa'yla golsüz berabere kaldı. Teknik direktör Abdullah Avcı, protestocu taraftarlara mesaj gönderirken oldukça sinirliydi...

Trabzonspor'un Süper Lig'deki 2 maçlık galibiyet serisi Kasımpaşa maçıyla sona erdi. 9. haftada Kasımpaşa'yı ağırlayan Trabzonspor, rakibiyle 0-0 berabere kalarak zirve yarışında 2 puan kaybetti.

TRABZONSPOR - KASIMPAŞA (0-0) ÖZET İZLE

Stat: Şenol Güneş Spor Kompleksi

Hakemler: Hüseyin Göçek, Ekrem Kan, Erdem Bayık

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Larsen, Bartra (Dk. 74 Bardhi), Hugo, Eren Elmalı, Siopis (Dk. 46 Djaniny), Hamsik (Dk. 60 Umut Bozok), Bakasetas, Yusuf Yazıcı (Dk. 60 Gbamin), Trezeguet, Gomez (Dk. 82 Abdülkadir Ömür)

Kasımpaşa: Ertuğrul Taşkıran, Hadergjonaj, Bruma, Sadık Çiftpınar, Ouannes, Mickael Tirpan, Fall (Dk. 88 Tunay Torun), Hajradinovic (Dk. 70 Aytaç Kara), Eysseric (Dk. 78 Yunus Mallı), Celina (Dk. 88 Ahmet Emin Engin), Bahoken

Sarı kartlar: Dk. 51 Bakasetas (Trabzonspor) Dk. 53 Mickael Tirpan, Dk. 67 Eysseric, Dk. 90+4 Sadık Çiftpınar (Kasımpaşa)

Abdullah Avcı zor sakinleşti: Maç bitsin protestonu yap

ABDULLAH AVCI İLE TARAFTARIN ARASI AÇILIYOR MU?

Trabzonspor'u geçen sezon şampiyonluğa kavuşturan teknik direktör Abdullah Avcı, 0-0'lık Kasımpaşa maçının ardından taraftara sitem etti. Oynanan futbolu ve alınan sonuçları beğenmeyen Bordo-Mavili taraftarlar ıslıklı protestolara bu hafta da devam etmişti. Avcı, "Çıkan oyuncu protesto, giren oyuncu protesto. Bu işin içinde protesto var. Maç bitsin protesto yapın. Maç içinde beni protesto edin. Maç içinde oyuncuyu protesto ederek performansını artıramazsınız" dedi.

Abdullah Avcı'nın beIN Sports'a söyledikleri şöyle:

FUTBOLCULARA MESAJ

"Oyuncu bir kere oyun aklına sahip olacak. Kendini ispatlamayacak. İspatlamak için bir şeye soyunmayacak. Telaşa sahanın içinde neden oluyor. Erken final pasları veya kısa orta yapman gereken yerde şut atman gibi, kapalıysa fırsatı başka yerde araman gibi. İkinci yarı rakip yarı sahada oynandı. Daha baskılı bir oyun vardı. Fırsatlar da vardı. Ben yine ilk yarıya göre ikinci yarıda daha iyi olmasına rağmen daha iyi olması gerektiğini düşünüyorum."

"KAZANSAYDIK LİDERDİK"

"İlk yarıda hiç istemediğimiz bir oyun vardı aslında. Rakibe belki bir şey vermedik ama bize yakışacak oyunu oynayamadık. Baskının ya da kendilerinde hissetikleri baskı, 2-3 pasta topu kaybetmeleri... İlk yarıyı tamamen çöpe attık."

"Trabzonspor dalgalı, Trabzonspor iyi değil diyorlar ya... Kazansaydık lider olacaktık ama. Biz şampiyon olurken bize destek oluyordu taraftar. Kazansaydık lider olacaktık. Protestosu var işin içinde ama 80. dakikada oyuncu girip çıkarken protesto. Bu gelişimi tıkar."

Abdullah Avcı zor sakinleşti: Maç bitsin protestonu yap

TRABZONSPOR EVİNDE 581 GÜNDÜR MAĞLUP OLMUYOR

Kasımpaşa karşısında galip gelemeyerek liderlik fırsatını tepen bordo-mavililer, yenilmezlik serisini ise sürdürdü.

Karadeniz ekibi, 8 Mart 2021'de Alanyaspor'a 3-1 kaybettiği 29. hafta maçından sonra sahasında 581 günlük sürede hiç mağlup olmadı.

Trabzonspor, söz konusu karşılaşmanın ardından 2020-2021 sezonunda 6 iç saha maçında 4 galibiyet, 2 beraberlik elde etti.

Bordo-mavililer, şampiyon olduğu geçen sezon lig boyunca iç saha maçlarında hiç mağlup olmadı. Taraftarları önünde oynadığı 19 karşılaşmada 12 galibiyet, 7 beraberlik alan bordo-mavili ekip, en fazla puan toplayan takımların başında geldi.

Trabzonspor, bu sezon ikinci kez bir maçta gol atma başarısı gösteremedi.

Bordo-mavililer, sahasında ligin 4. haftasında Galatasaray ile Kasımpaşa karşılaşmalarında sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...