Arda paketi! Ali Koç'un Gençlerbirliği'ne önereceği isimler belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Arda paketi! Ali Koç'un Gençlerbirliği'ne önereceği isimler belli oldu

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, üç sene önce 150 bin TL'ye kadrosuna kattığı Arda Güler’in başkent ekibinde kalan yüzde 20’lik hakkı için Gençlerbirliği’ne para değil, oyuncu teklifinde bulunacak. Paket teklifin içinde gözden çıkarılan yıldızlar var.

Geçen sezondan beri Fenerbahçe’de en çok konuşulan isimlerin başında Arda Güler geliyor. İsmail Kartal’ın zaman zaman sahaya sürdüğü genç oyuncu, Jorge Jesus ile artık ilk on birde de forma şansı bulmaya başladı. Bu formu 17’lik yıldıza millî takım kapılarını da açtı. Fenerbahçe ise maddi değeri giderek katlanan Arda’nın Gençlerbirliği’nde kalan yüzde 20’lik hakkını da almak için kolları sıvadı. Başkan Ali Koç’un Arda Güler için hazırladığı teklif de netleşmeye başladı.

YASAĞI KALDIRIN

Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş, “Sayın Ali Koç ile görüştük. Ama para konuşmadık. Bize paket teklif hazırlayacağını söyledi” demişti. Başkent ekibinin şu anda borcundan dolayı transfer yasağı bulunuyor. Başkan Koç’un Akdaş’a “Bu yasağı kaldırın, oyuncularınız bizden” dediği öğrenildi.

Sarı lacivertliler Arda Güler’in bonservisinin tamamına sahip olmak için Gençlerbirliği’ne kadro Bruma ile Lemos’u teklif edecek. Duruma göre Burak Kapacak ve Tiago Çukur da listeye eklenecek. 

DEĞERİNİ HER GÜN KATLIYOR

Fenerbahçe, Arda Güler’i üç yıl önce Gençlerbirliği’nden 150 bin TL ve bir sonraki satıştan yüzde 20 pay karşılığında almıştı. Arda’nın Transfermarkt verilerine göre şu anki değeri 10 milyon avroya ulaşmış durumda. Ancak sarı lacivertlilerin Arda’yı satmak gibi bir düşüncesi yok.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...