Beşiktaş'a yıldız yağacak! Kartal gözünü 40 milyon euro'luk forvete çevirdi

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
- Güncelleme:
Beşiktaş'a yıldız yağacak! Kartal gözünü 40 milyon euro'luk forvete çevirdi

Spor Haberleri  / Sabah

Yeni sezon transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Beşiktaş'ta hedefte yıldız isimler var. Kartal gözünü Monaco'yla sözleşmesi sona erecek Ben Yedder'e çevirdi. Ayrıca stoper bölgesine takviye yapmayı planlayan siyah-beyazlıların transfer listesinde dikkat çekici isimler yer aldı.

Hasan Arat'ın başkanlığa gelmesinin ardından yeni sezon kadro çalışmalarına başlayan Beşiktaş, Muçi ve Musrati transferleriyle ses getirdi. Forvet bölgesinde Aboubakar ile sorunlar yaşayan siyah-beyazlılar bu bölge için çalışmalara başladı.

HEDEF BEN YEDDER

Beşiktaş, gündemine Monaco'nun golcüsü Wissam Ben Yedder'i aldı.

2019'da Sevilla'dan 40 milyon euro bedelle Monaco'nun yolunu tutan Ben Yedder'in sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olması Fransız golcüye olan ilgiyi artırıyor.

Beşiktaş'a yıldız yağacak! Kartal gözünü 40 milyon Euro'luk forvete çevirdi - 1. Resim

40 MİLYON EURO BEDELLE TRANSFER OLMUŞTU

Sabah'ın haberine göre, sezon sonunda Aboubakar ile yolları ayırmaya hazırlanan Beşiktaş, Wissam Ben Yedder için nabız yokluyor.

Sevilla'dan 2019 yılında Monaco'ya 40 milyon euro bedelle transfer olan Wissam Ben Yedder'in Fransız ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.

Bu sezon Monaco formasını 24 maçta giyen Wissam Ben Yedder, 15 gol ve 1 asistlik performans gösterdi. 33 yaşındaki futbolcu 115 dakikada 1 gol atma başarısı sağladı.

MARTİAL YENİDEN GÜNDEME GELDİ

Beşiktaş, Ben Yedder'in dışında Manchester United'dan ayrılacak Anthony Martial'in de durumunu yakından takip ediyor.

Beşiktaş'a yıldız yağacak! Kartal gözünü 40 milyon Euro'luk forvete çevirdi - 2. Resim

STOPER BÖLGESİNE TAKVİYE YAPILACAK

Stoper pozisyonunu da güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Knoche ve Savic'i markajına aldı.

Union Berlin forması giyen Robin Knoche için zemin yoklayan Beşiktaş, Atletico Madrid'den ayrılacak Stefan Savic ile de ilgileniyor.

Beşiktaş'a yıldız yağacak! Kartal gözünü 40 milyon Euro'luk forvete çevirdi - 3. Resim

Fernando Santos'un raporu doğrultusunda 10 yabancı gönderip yerlerine 4 transfer yapacak olan Beşiktaş'ta Aboubakar'ın yanı sıra Rebic'in ayrılığına da kesin gözüyle bakılıyor.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...