Beşiktaş'ın anlaştığı Boşnak oyuncuya Galatasaray kanca attı

- Güncelleme:
Beşiktaş'ın anlaştığı Boşnak oyuncuya Galatasaray kanca attı

Spor Haberleri

25 yaşındaki oyuncu için Burnley’yi saf dışı bırakan Kartal’ın yeni rakibi Aslan oldu. Siyah beyazlılar 3 milyon avro + Emrecan’ı kiralık olarak önerdi

Beşiktaş’ın kadrosuna katmak istediği Amir Hadziahmetovic’in transferinde büyük bir rakip çıktı. Siyah beyazlılar bu transfer için ilk olarak İngiltere Championship’in lideri Burnley’yi saf dışı bırakmıştı. Yönetim bonservis bedeli için Konyaspor’la pazarlık masasındayken bu defa Süper Lig lideri devreye girdi. Sarı kırmızılılar 25 yaşındaki orta saha için Taylan ve Emre Kılınç’ı takas edebileceklerini bildirdi. Buna rağmen avantaj yine de Beşiktaş’ta. 

KARTAL'A DAHA SICAK

Öncelikle 3 milyon avro bonservis bedeliyle en yüksek teklif Beşiktaş’a ait... Bununla beraber sezon başında İstanbulspor’dan kadroya katılan Emrecan Uzunhan da 1,5 yıllığına kiralık olarak Konyaspor’a teklif edildi. Beşiktaş’ın eli sadece bununla güçlü değil. Siyah beyazlıların yıllık ücret teklifinin de G.Saray’dan yüksek olduğu, Amir Hadziahmetovic’in de ilk günden itibaren Beşiktaşlı yöneticilerle görüştüğü için siyah beyazlı formaya daha sıcak hissettiği öğrenildi. 

KAMERUNLU BEKLENİYOR

Beşiktaş ile her konuda anlaşan Vincent Aboubakar’ın transferinde düğüm bugün çözülüyor. Siyah beyazlı idareciler, alacaklarının bir kısmının ödenmemesi sebebiyle sözleşmesini feshetmeme kararı alan Aboubakar’ı, “Kalan miktarı biz tamamlarız. Bir an önce takıma katıl” teklifiyle ikna etti. Sözleşme feshi için son prosedürlerin giderilmesinin ardından Kamerunlu yıldızın bugün İstanbul’a gelmesi bekleniyor. MURAD TAMER'İN HABERİ

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...