Beşiktaş'ta Aboubakar'dan sonra Rosier de hastanelik oldu! Gaziantep FK maçında 12 eksik

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Beşiktaş'ta Aboubakar'dan sonra Rosier de hastanelik oldu! Gaziantep FK maçında 12 eksik

SPOR Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Beşiktaş'ta Gaziantep FK maçı öncesi Vincent Aboubakar'ın ardından Valentin Rosier de hastanelik oldu. İki futbolcu da maçta forma giyemeyecek.

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında yarın sahasında Gaziantep FK ile karşılaşacak olan Beşiktaş, golcü oyuncusu Vincent Aboubakar'ın sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın 28 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirdiği antrenmanın ardından karın ağrısı ve yüksek ateş şikayeti olan futbolcumuz Vincent Aboubakar, geceyi Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde geçirmiştir. Aboubakar’ın tanı ve tedavi süreci devam etmektedir" denildi.

ROSİER DE AYNI TEŞHİSLE HASTANELİK

Beşiktaş, 27 yaşındaki defans oyuncusu Valentin Rosier'in hastalığından dolayı Gaziantep FK maçı kadrosundan çıkarıldığını açıkladı.

Siyah-beyazlı ekibin konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Futbol A takımımızın bugün gerçekleştirdiği antrenman öncesinde sporcumuz Valentin Rosier’in yüksek ateş ve üst solunum yolu enfeksiyonu bulguları saptanmış olup 30 Ekim tarihinde Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında oynayacağımız Gaziantep FK maçı kadrosundan çıkarılmıştır. Valentin Rosier’in tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır" denildi.

GAZİANTEP FK MAÇINDA 12 FUTBOLCU EKSİK

Beşiktaş'ta Valentin Rosier ve Vincent Aboubakar'ın dışında sakatlıkları bulunan Omar Colley, Daniel Amartey, Eric Bailly, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Tayfur Bingöl, Umut Meraş, Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Uzunhan forma giyemeyecek.

Kaleci Mert Günok ise kırmızı kart cezalısı.

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1718662015193862228

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...