Beşiktaş'ta Valerien Ismael'in kovulmasına en çok Serdar Saatçı sevindi!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Beşiktaş'ta Valerien Ismael'in kovulmasına en çok Serdar Saatçı sevindi!

SPOR Haberleri

Beşiktaş altyapısından yetişen ve büyük umutlar beslenen genç stoper Serdar Saatçı, Siyah-Beyazlı camiadan gen yaşta kopmasına sebep olan teknik direktör Valerien Ismael'in arkasından manidar bir paylaşımda bulundu.

Beşiktaş'ta teknik direktör Valerien Ismael'in kovulmasına en çok Serdar Saatçı sevindi! 

Fransız çalıştırıcıyla sezon öncesi kampında sorunlar yaşayan ve kamptan gönderilerek kadro dışı bırakılan 19 yaşındaki stoper, Ismael'in kovulmasının ardından manidar bir paylaşımda bulundu.

Bu yaz Portakiz'in Braga takımına transfer olan Serdar Saatçı, Twitter hesabından “İncittiğiniz Gönlün Kırdığınız Kalbin Bedduasından Korkun.” (Hz.Muhammed s.a.v ) şeklinde bir paylaşım yaptı.

https://twitter.com/serdarsaatcii/status/1585222664423346179

PORTEKİZ KARİYERİ İYİ BAŞLAMADI

Sezon başı hazırlık kampında Viktoria Plzen'le oynanan dostluk maçında teknik direktör Valerien Ismael'le tartışan ve kadro dışı bırakılan ardından da Portekiz ekibi Braga'ya transfer olmuş ancak bekleneni veremeyerek B takımına gönderilmişti.

Altyapısından yetişen değeri Valerien Ismael yüzünden kaybeden Beşiktaş ise bu transferden 1.5 milyon euro kazandı.

Beşiktaş'ta Valerien Ismael'in kovulmasına en çok Serdar Saatçı sevindi!

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...