Busenaz Sürmeneli ve Şennur Demir'den yardım çağrısı! Milli boksörler Kahramanmaraş'ta

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

Kahramanmaraş'a giden milli boksör Şennur Demir'den yardım çağrısı: "Burada çok acil kışlık malzemelere ihtiyacımız var, özellikle battaniye, bere ve eldiven gerekli. Yine temel gıda malzemesine ihtiyaç var. Bebekler için bez, mama ve yiyecek istiyoruz. Bu malzemeler gönderebilirse çok mutlu oluruz"

Kahramanmaraş merkezli depremlerde zarar görenlere destek olmak için şehre giden, Milli boksör Şennur Demir yardım çağrısında bulundu.

Milli sporcu Şennur Demir enkaz altında kalan boksör bir ağaebeyi için kentte geldiklerini belirterek, şunları kaydetti:

ENKAZ ALTINDAKİ BOKSÖR ARANIYOR

"Öncelikle herkese geçmiş olsun. Gerçekten çok büyük bir yastayız. Depremin olduğu günün hemen ertesi gün buraya geldik. Burada bir boksör ağabeyimiz var. Şu an onun enkazını arıyoruz. Burada çok acil kışlık malzemelere ihtiyacımız var, özellikle battaniye, bere ve eldiven gerekli. Yine temel gıda malzemesine ihtiyaç var. Bebekler için bez, mama ve yiyecek istiyoruz. Bu malzemeler gönderebilirse çok mutlu oluruz."

BUSENAZ SÜRMENELİ DE MARAŞ'TA

Olimpiyat ve dünya şampiyonu milli boksör Busenaz Sürmeneli depremzedelere destek olmak için Kahramanmaraş'a gitti. 

Milli boksör, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, depremzedelerin özellikle su, battaniye ve ekmeğe ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

Sürmeneli, paylaşımında "Gerçekten burası çok soğuk. İnsanların yardıma ihtiyacı var. Kalın giyinmeme rağmen ben bile çok üşüyorum ve dışarda duramıyorum. İnsanların tek istediği battaniye, su, ekmek. Bunları dikkate alalım. İnşallah bu zor durumu çabuk atlatırız. Görevliler gerçekten çok çalışıyor. Allah yardıncıları olsun. Dua edelim. " ifadelerine yer verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...