Fenerbahçe'de golcüler bakıma alındı

- Güncelleme:
Fenerbahçe'de golcüler bakıma alındı

SPOR Haberleri

Sarı lacivertli takımda gol yükü Enner Valencia ile Batshuayi’nin üzerine bindi. Jesus, verim alamadığı Joshua King ve Joao Pedro’ya özel program hazırladı

Süper Lig’de bu sezon 36 golle rakip filelere gol olup yağan ve en yakın rakibi Beşiktaş’tan 10 gol daha fazla atan Fenerbahçe’nin Dünya Kupası arasından sonra da hız kesmeye niyeti yok. Teknik direktör Jorge Jesus’la coşan ve 103 gollü sezona göz diken sarı lacivertliler bu kadar golcü kimliğine rağmen iki golcüsünden beklediği katkıyı alabilmiş değil. Fenerbahçe’de gol yükü şu anda Michy Batshuayi ile Enner Valencia’nın üzerine binmiş durumda. 

KAFANIZI TOPLAYIN

Enner Valencia, bütün kulvarlarda 7’si penaltıdan 15 gole imza atarken, Fenerbahçe’nin son gün transferi Batshuayi 8 gol katkısı yaptı. Diego Rossi’nin 3 gol attığı takımda iki isim var ki, Jesus’u kara kara düşündürüyor. Bunlar; Joshua King ve Joao Pedro. Her iki oyuncu da Fenerbahçe’nin coştuğu bir sezonda gole katkı sunamıyor. Pedro’nun iki, King’in ise bir golü var. Bu oyunculara özel program hazırlayan Jesus “Kafanızı toplayın hazır olarak dönün” dedi. 

PERES'TE İZOLE YIRTIK

Fenerbahçe’de Luan Peres uzun süredir sahalarda yok. Sakatlığı yüzünden takımını yalnız bırakan oyuncunun dış yan bağlarında izole yırtık olduğu belirtildi. Bu sakatlık da Luan Peres’in Dünya Kupası arasından sonra sahalara dönebileceği manasına geliyor. 

ERMENİSTAN’IN İSTEĞİNİ ROSSI REDDETMİŞ

Uruguay’ın genişletilmiş kadrosunda yer alan ancak Dünya Kupası’na götürülmeyen Diego Rossi büyük hayal kırıklığı yaşıyor. Annesi Ermeni olan Rossi’nin Ermenistan Millî Takımı’ndan teklif aldığı ancak Dünya Kupası hayaliyle orada oynamayı reddettiği ortaya çıktı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...