Fenerbahçe'den hakem Ali Palabıyık hakkında suç duyurusu Uğur Dündar duyurdu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenerbahçe'den hakem Ali Palabıyık hakkında suç duyurusu Uğur Dündar duyurdu

SPOR Haberleri

Olaylı Fenerbahçe-Adana Demirspor maçının yankıları sürüyor. Fenerbahçe, Adana Demirspor maçının hakemi Ali Palabıyık ve ekibi için suç duyurusunda bulundu. Gelişmeyi Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar duyurdu. Dündar açıklamasında "Palabıyık, Fenerbahçe camiasından özür dilemeli ve düdüğünü bir daha çalmamak üzere asmalıdır" dedi.

Futbol camiasının gündemi Adana Demirspor - Fenerbahçe maçındaki hakem kararları... Maçın hakemi Ali Palabıyık maç içinde aldığı kararlar nedeniyle birkaç gündür sarı-lacivetli camianın sert tepkisiyle karşılaştı. Tepkilerle yetinmeyen Fenerbahçe, Palabıyık için harekete geçti. Sarı kanaryalılar hakem Palabıyık ve ekibi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Uğur Dündar, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

"ÖZÜR DİLEMELİ VE DÜDÜĞÜNÜ ASMALIDIR"

Divan kurulu üyelerinin konuşmalarının arasında söz alan Dündar, Adana Demirspor maçında düdük çalan hakem Ali Palabıyık ve ekibi için suç duyurusunda bulunulduğunu duyurarak, "Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği, Ali Palabıyık ve ekibi için Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundular. Ali Palabıyık, Fenerbahçe camiasından özür dilemeli ve düdüğünü bir daha çalmamak üzere asmalıdır" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...