Galatasaray haberleri... Mertens opsiyonu kullandı! Hayatının en doğru kararını verdi!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray haberleri... Mertens opsiyonu kullandı! Hayatının en doğru kararını verdi!

SPOR Haberleri

Galatasaray haberleri... Japonya'dan teklif alan Belçikalı yıldız Dries Mertens, Iniesta'nın da forma giydiği Vissel Kobe'ye 'Hayır' dedi ve kariyerine Galatasaray'da devam edeceğini söyledi. Mertens böylece sarı-kırmızılı kulüpten önce opsiyonu kullanmış oldu.

Galatasaray'ın yeni transferlerinde Dries Mertens, bu yaz hayatının en doğru kararlarından birini verdi!

10 yıllık Napoli kariyerinin ardından Serie A'da Napoli'nin en büyük rakibi olan Juventus'un teklifini geri çevirerek Galatasaray'ın yolunu tutan 35 yaşındaki Belçikalı, Süper Lig'de 13 maçta 2 gol attı.

OPSİYONU ŞİMDİDEN KULLANDI

Galatasaray'a 1+1 yıllık imza atan Mertens'in 2. sezonu opsiyonlu... Sabah'ın haberine göre; Japonya'dan teklif alan Belçikalı oyuncu, Andres Iniesta'nın da forma giydiği Vissel Kobe'ye 'Hayır' dedi ve kariyerine Galatasaray'da devam edeceğini söyledi.

Mertens böylece kulüpten önce opsiyonu kullanmış oldu. Teknik heyetin performansından memnun olduğu oyuncuya, imza parası ile birlikte 4 milyon Euro verildi. Mertens'e gelecek sezon ise 2.9 milyon Euro ödenecek.

DÜNYA KUPASI İÇİN KATAR'DA

Dünya Kupası'nda Belçika için ter dökecek yıldız futbolcu, sosyal medya hesabından "Bu güzel kulüpteki ilk aylarım muhteşem geçti. Daha iyi bir karşılama dileyemezdim. Taraftarlar ve stadyumdaki atmosfer tarif edilemez. Yakında görüşmek üzere" mesajını yazdı.

1+1 yıllık imza atan Mertens'in sözleşmesindeki opsiyonun devreye girmesi için 25 maça ilk 11'de başlaması gerek. 

https://twitter.com/D_Mertens_10/status/1592256414990618624

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...