Galatasaray zor fikstürü tersine çevirdi

- Güncelleme:
Galatasaray zor fikstürü tersine çevirdi

Spor Haberleri

Süper Lig’de oynadığı 13 maçın 8’ini dış sahada oynayan sarı kırmızılılar topladığı 17 puanla zirve yarışında yer aldı. Cimbom, Dünya Kupası arası sonrası 13 maçlık periyodun 8’ini içeride oynayacak.

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ

Galatasaray sezon başı A’dan Z’ye sil baştan yenilendi. Dursun Özbek ikinci dönem için başkanlık koltuğuna oturdu, 13 yeni takviye yapıldı, teknik direktörlüğe de Okan Buruk getirildi. Sarı kırmızılılar bu kadar ciddi bir değişimde içinde olmasına rağmen kısa sürede takım olma yolunda büyük mesafeler kat etti ve Dünya Kupası arasına, lider Fenerbahçe’nin sadece iki puan gerisinde, ikinci olarak girmeyi başardı. Aslan ligin 14. haftasını oynadığı 13 maçla tamamladı. 

BÜYÜK AVANTAJI VAR

Bu karşılaşmaların ise 8 tanesi deplasmandaydı ve Cimbom dış sahada 17 puan toplayıp, bu alanda en başarılı takım oldu. Aradan sonraki 13 maçlık periyodu ise Okan Buruk şampiyonluk virajı olarak görüyor. Çünkü G.Saray bu süreçte tam tersi bir fikstürle 13 maçın 8’ini evinde oynayacak. F.Bahçe ise aradan sonra ilk maçında Trabzon deplasmanında olacak. Ara sonrası zirveye yerleşebileceklerini hesaplayan Buruk, kalan haftaları da önde götürüp şampiyonluğa ulaşmayı hedefliyor. 

TANRIVERDİ BOMBALADI

Mağazalardan sorumlusu eski yöneticisi Vahap Tanrıverdi Hakan Can’ın Youtube kanalına çarpıcı açıklamalar yaptı. Tanrıverdi “Fatih Terim görevden ayrıldıktan sonra hocanın ekibinden bazı kişiler Florya’yı soydu, arabalarla ürünleri kaçırdılar, polise de ‘taraftara dağıttık’ dediler” ifadelerini kullandı.

SEFEROVIC KALSIN

Galatasaray’da bekleneni veremeyen Haris Seferovic’in devre arasında kulübü Benfica’ya gönderileceği iddia edilmişti. Benfica’nın hocası Roger Schmidt “Bunu ilk kez duyuyorum. Yaz aylarında Galatasaray’a kiralık gitti ve bu konuda yeni bir bilgim yok. Geri dönüşüyle ilgili bir planım da yok” dedi.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...