Galatasaray'da değişim başlıyor

Galatasaray'da değişim başlıyor

SPOR Haberleri

Van Aanholt’un performansından memnun olmayan G.Saray’ın hocası, sol beki Dubois’ya, forveti Icardi’ye teslim edecek.

YALIMCAN SARPYEL

Son gün transferleriyle çehresi değişen Galatasaray, millî arada sonra bambaşka bir kimlikle sahada olacak. Teknik direktör Okan Buruk, kadrosunu daha da güçlü hâle getirmek için yaptığı planları 14 günlük arada devreye sokacak. Genç hocanın ilk hamlesi solda olacak. Buruk, Konyaspor karşısında son bölümde süre verdiği Dubois’yı, düşüş yaşayan Van Aanholt’un yerine monte edecek.

FORVETE YENİ SOLUK

7 hafta boyunca isteği, mücadelesi ve Yunus ile olan uyumuyla takımın en iyilerinden olarak öne çıkan Sacha Boey, formayı kaptırmayacak. Dubois-Kerem ikilisini de aynı seviyeye çekmek isteyen 48 yaşındaki teknik adamın ikinci hamlesi ise hücum hattında olacak. Seferovic’ten sonra düşüşe geçen Gomis’i de yanına çekecek olan Buruk, Icardi ile bu süreçte yakında ilgilenecek. 

YUSUF'A UYARI: DAHA RİSKSİZ OYNA!

∂ Galatasaray’ın geleceğe yatırım olarak gördüğü ve 6 milyon avro bonservis bedeliyle Rapid Wien’den transfer ettiği Yusuf Demir’in Konyaspor maçındaki top kayıpları dikkati çekti. Okan Buruk genç isimle bir görüşme yaparak “Senden daha risksiz bir oyun istiyorum” dedi.

MUSLERA FARKI

Ligde geride kalan 7 haftada G.Sasaray kalesinde 5 gol gördü. Sarı kırmızılılar Başakşehir (0) ve Konya’nın (2) ardından en az gol yiyen üçüncü takım konumunda. Muslera şu ana kadar %83’lük kurtarış yüzdesi yakaladı. Uruguaylı kaleciyi, %73 ile Altay ve %53’lük oranıyla Uğurcan takip ediyor.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...