Galler Türkiye maçı spikeri kim? Galler Türkiye maçını anlatan kim, kim anlatıyor?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Galler Türkiye maçı spikeri kim? Galler Türkiye maçını anlatan kim, kim anlatıyor?

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Galler Türkiye maçı spikeri kim? | Bu akşam oynanacak olan Galler Türkiye maçı öncesi maçı anlatacak spikerin kim olduğu araştırılıyor. 21 Kasım 2023 Galler Türkiye maçını anlatan spiker belli oldu. Maç anlatımlarıyla dikkat çeken Galler Türkiye maçı spikeri kim, adı ne merak ediliyor. Peki, Galler Türkiye maçını anlatan kim, kim anlatıyor? İşte, Galler Türkiye maçı spikeri ve hakkında bilgiler…

Türkiye Galler maçı spikeri kim? araştırılıyor. EURO 2024 elemeleri grup aşamasının son maçında Türkiye Galler ile karşı karşıya geliyor. TRT 1 yayınlanan Galler Türkiye maçının anlatımı TRT spikerleri tarafından yapılıyor. Peki, Türkiye Galler maçı spikeri kim? İşte, Galler Türkiye maçı spikeri ve maç hakkında bilgiler…

GALLER TÜRKİYE MAÇI SPİKERİ KİM?

Galler – Türkiye maçı spikeri Özkan Öztürk'tür.

Galler Türkiye maçı spikeri kim? Galler Türkiye maçını anlatan kim, kim anlatıyor?

GALLER TÜRKİYE MAÇI SPİKERİ ÖZKAN ÖZTÜRK KİMDİR?

Özkan Öztürk, 1985 doğumlu Türk maç spikeri, sunucu, yorumcudur. 1985'te Samsun'un Bafra ilçesinde dünyaya gelmiştir. 2004 yılında Radyo & Televizyon bölümünde öğrenciyken kariyerinde ilk adımları Best FM ile atmıştır. Radyo kariyeri boyunca birçok röportaj, canlı maç anlatımı ve spor programı yapmıştır. Best FM Spor Müdürü olarak görev aldığı dönemde Futbol Vadisi isimli günlük spor programını hazırlayıp sunmuştur. 2013 yılında radyo kariyerine nokta koyduktan sonra 2014 yılında Lig TV'ye transfer olmuştur. beIN SPORTS Türkiye kariyerinde Süper Lig ve Avrupa maçlarının sesi olmaya devam etmektedir.

Galler Türkiye maçı spikeri kim? Galler Türkiye maçını anlatan kim, kim anlatıyor?

GALLER - TÜRKİYE MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Galler Türkiye maçı TRT 1’den canlı yayın ile ekranlara gelecek.

TÜRKİYE - GALLER MAÇI HANGİ STADYUMDA OYNANACAK?

Galler Türkiye maçı Cardiff'da, Cardiff City Stadyumu'nda oynanacak.

GALLER - TÜRKİYE MAÇI HAKEMLERİ KİMLER?

Müsabakayı Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Matej Jug yönetecek. Jug'un yardımcılıklarını Matej Žunič ve Manuel Vidali yapacak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...