Göbekli Torreira! Galatasaray'ın Uruguaylı orta saha oyuncusunun bu fotoğrafı çok konuşulur

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Göbekli Torreira! Galatasaray'ın Uruguaylı orta saha oyuncusunun bu fotoğrafı çok konuşulur

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Lucas Torreira, göbekli fotoğrafıyla dikkat çekti. Sarı-Kırmızılılar'ın evinde Alanyaspor'la 2-0 öne geçip 2-2 berabere kaldığı maç sonrası İHA muhabirinin çektiği fotoğraf akıllara Arda Turan'ın geçen sezonki halini getirdi.

Galatasaray'ın Arsenal'den 6 milyon euro bonservisle kadrosuna kattığı Uruguaylı orta saha oyuncusu göbek yaptı! Alanyaspor maçı sonrası çekilen bir fotoğraf 26 yaşındaki oyuncu için "Antrenman yapmıyor mu?" sorusunu getirdi.

HAFTAYA RAKİP KARAGÜMRÜK

Bu sonuçla sarı-kırmızılıların galibiyet hasreti 3 maça çıktı. Ligde son olarak sahasında Konyaspor'u 2-1'lik skorla yenen Cimbom daha sonra karşılaştığı Adana Demirpor ile 0-0, Alanyaspor ile de 2-2 berabere kaldı. Aslan, deplasmanda mücadele ettiği Kayserispor'a ise 2-1'lik skorla mağlup oldu.

Galatasaray gelecek hafta deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek.

Göbekli Torreira! Galatasaray'ın Uruguaylı orta saha oyuncusunun bu fotoğrafı çok konuşulur

ABDÜLKERİM BARDAKÇI OKAN BURUK'U YAKTI!

Sarı-kırmızılılar maçı 9 kişi tamamladı. İlk olarak müsabakanın 31. dakikasında Sacha Boey kırmızı kart gördü. Mücadelenin son anlarında 90+4. dakikada Abdülkerim Bardakcı, orta sahada Efecan Karaca’ya yaptığı hareket sonrasında hakem Ali Palabıyık, Abdülkerim’e direkt kırmızı kart verdi.

28 yaşındaki futbolcu bu sezon daha önce de Gaziantep FK maçında kırmızı kartla oyun dışı kalmıştı. Teknik direktör Okan Buruk'un haftaya 3 yerli futbolcudan hangilerini seçeceği merak konusu...

MAÇI 45 BİN BİLETLİ SEYİRCİ İZLEDİ

Sarı-kırmızılılar karşılaşmadan 2-2 beraberlikle ayrılırken, ev sahibi taraftarlar takımlarını yalnız bırakmadı. Nef Stadyumu’nda müsabakayı 45 bin 34 taraftar takip etti. Galatasaraylı taraftarlar ayrıca maç öncesinde Cumhuriyetin 100. yılıyla ilgili 3 boyutlu koreografi gerçekleştirdi.

Sarı-kırmızılı taraftarlar ayrıca maç boyunca tezahüratlarıyla takımlarına destek oldu.
Konuk ekip Alanyaspor taraftarları da deplasman tribünündeki yerlerini alarak takımlarını destekledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...