Jorge Jesus'un tedrisatından geçmiş 17 futbolcu 2022 Dünya Kupası'nda forma giyecek

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Jorge Jesus'un tedrisatından geçmiş 17 futbolcu 2022 Dünya Kupası'nda forma giyecek

SPOR Haberleri

2022 Dünya Kupası'nda Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un parlattığı 17 futbolcu forma giyecek. Portekiz'in 26 kişilik Katar kadrosundaki 9 futbolcu Jesus'un eski talebesi. Brezilya ve Uruguay Milli Takım'ındaki yıldızların yanı sıra Ekvador kaptanı Enner Valencia da Jesus'un tedrisatından geçmiş isimler.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus tam 17 eski futbolcusu 2022 Dünya Kupası'nda top koşturacak. Milliyet'in derlediği habere göre; Katar'da yer alacak ülkelerin kadrolarında geçmiş dönemde Jorge Jesus’la çalışan futbolcu sayısının çokluğu dikkat çekti.

Başta Jorge Jesus’un kendi ülkesi Portekiz olmak üzere Arjantin, Brezilya ve Uruguay gibi turnuvada öne çıkan güçlü milli takımlarda birçok yıldız isim bulunuyor. 

PORTEKİZ'İN YARISI JESUS'UN TALEBESİ

Portekiz Milli Takımı’nın kadrosundan  Bruno Fernandes, Ruben Dias, Ruben Neves, Cancelo, William Carvalho, Joao Mario, Gonçalo Ramos, Antonio Silva ve Bernardo Silva daha önce Jorge Jesus’la çalışmış, başarı yakalamıştı.

Brezilya Milli Takımı’ndan Pedro ve Everton Riberio, Flamengo döneminde Jesus’un öğrencileriydi. Arjantin Milli Takımı’nda da Di Maria, Otamendi ve Enzo Fernandez, 69 yaşındaki teknik adamın Benfica’da çalıştığı oyunculardı.

Uruguay Milli Takımı’nda ise Benfica’da parlattığı Darwin Nunez, Sporting’de çalıştığı Sebastian Coates ve Flamengo’da başarı kazandığı Arrascaeta isimleri göze çarpıyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...