Kartal'a gençlik iksiri! Beşiktaş deplasmanda İstanbulspor'u devirdi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kartal'a gençlik iksiri! Beşiktaş deplasmanda İstanbulspor'u devirdi

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fernando Santos’un takımında 18’lik Semih Kılıçsoy şık golüyle perdeyi açtı. Devre arası transferi 22’lik Ernest Muçi skoru perçinledi. Süper Lig’de dört maçtır yenilmeyen siyah beyazlılar bunlardan üçünü kazanarak olumlu sinyaller verdi

MURAD TAMER'İN HABERİ- Transfer döneminin son günlerinde yaptığı takviyelerin ardından çıkışa geçen ve âdeta kimlik değişimi yaşayan Beşiktaş, ligin dibine demir atan İstanbulspor’u deplasmanda 2-0 mağlup etti. Siyah beyazlı takım adına kötü geçen sezonun az sayıdaki güzel şeylerinden biri olan genç golcü Semih Kılıçsoy, harika bir gole imza atarken, büyük beklentilerle transfer edilen Arnavut yıldız Ernest Muçi de Beşiktaş formasıyla ilk golünü kaydetti.

SEMİH ÇOK KLAS

Maçta gol perdesi 23. dakikada açılırken, Cenk’ten aldığı pası iyi değerlendiren Semih önce soluyla rakibini ekarte edip önünü boşalttı, ardından sağ ayağıyla haftanın en şık gollerinden birini attı: 1-0. Beraberlik arayan İstanbulspor’da Okan’ın şutu üst direkten dışarı çıkınca maçın ilk 45 dakikası Beşiktaş’ın 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi. Oyunun ikinci yarısında da Fernando Santos’un ekibinin üstünlüğü vardı.

Kartal'a gençlik iksiri Beşiktaş deplasmanda İstanbulspor'u devirdi - 1. Resim

SEMİH IŞIL IŞIL

Beşiktaş’ın genç oyuncusu Semih Kılıçsoy ışıl ışıl parlıyor. İstanbulspor karşısında çok şık bir gol atan futbolcu pozisyondaki sakinliği ve vuruş kalitesiyle parmak ısırttı. Semih Süper Lig’de dokuz gole yükseldi. Beşiktaş’ın ligdeki son altı golünden dördünü atan futbolcunun bir de asisti bulunuyor.

Kartal'a gençlik iksiri! Beşiktaş deplasmanda İstanbulspor'u devirdi - 1. Resim

SAHNE SIRASI MUÇİ'DE

4’te Gedson Fernandes’ten aldığı pası iyi değerlendiren Muçi topla İstanbulspor ceza sahasına yönelirken, yayın önünden çıkardığı düzgün şutla kaleci Alp Arda’yı mağlup etti: 2-0. Kalan bölümde Rashica, Cenk ve Semih’i oyundan alan Santos ileri üçlüsünü tamamen değiştirmeyi tercih etti. Maç boyunca genellikle sağ kanadı kullanan İstanbulspor son bölümde pozisyon üretmekte zorlanırken, Beşiktaş üç puanı iki golle aldı.

MUÇİ SİFTAH YAPTI

Beşiktaş’ın devre arası transferlerinden Ernest Muçi İstanbulspor karşısında şık bir vuruşla rakip ağları havalandırdı ve siyah beyazlı formayla ilk golünü attı. Arnavut futbolcu takımının geçen haftaki Konyaspor maçında sekiz şut çekmiş, dikkatleri üzerinde toplamıştı.

 

DERBİDE İKİ CEZALI

Galatasaray derbisi öncesi Beşiktaş’a iki sıkıntılı haber. Dünkü karşılaşmada sarı kart gören futbolcular Gedson Fernandes ve Bakhtiyor Zaynutdinov cezalı duruma düştü. İki futbolcu 4 Mart Pazar günü Dolmabahçe’deki dev karşılaşmada forma giyemeyecek.

Kartal'a gençlik iksiri! Beşiktaş deplasmanda İstanbulspor'u devirdi - 2. Resim

3 MAÇTIR SUSKUNDU DEPLASMANDA GOL  ATTI

Beşiktaş Süper Lig’de deplasmanlarda üç maç sonra gol attı. Siyah beyazlılar Pendik, Sivas ve Kayserispor maçlarında gol atamamıştı. Fernando Santos’un takımı dün İstanbulspor karşısında Semih’in golüyle bu şanssızlığını nihayet sonlandırmayı bildi.

DAHA HIZLI OLMALIYIZ

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos karşılaşmayı değerlendirirken, “Kazandığımız için mutluyuz. Maça çok farklı hazırlanmadık. Fakat büyük bir ciddiyetle hazırlandık. Önemli olan, Konyaspor maçındaki ikinci yarıdaki performansı göstermemizdi fakat iyi oynadığımızı söyleyemem.

Kartal'a gençlik iksiri! Beşiktaş deplasmanda İstanbulspor'u devirdi - 3. Resim

Futbolumuz hızlanmalı, yavaş oynuyoruz” derken G.Saray derbisi için, “Her maç bizim için aynı önemde. Herkes bunu biliyor. Artık derbiye hazırlanmaya başlayacağız” cevabını verdi.

 

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...