Medipol Başakşehir yeni transferi Eden Karzev için imza töreni düzenledi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Medipol Başakşehir yeni transferi Eden Karzev için imza töreni düzenledi

SPOR Haberleri

Medipol Başakşehir, İsrailli orta saha oyuncusu Eden Karzev ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladı. Turuncu-Lacivertliler ara transfer daha önce Çinli stoper Shaocong Wu, eski Trabzonsporlu Edgar le ve Karagümrük'ten ayrılan Caner Erkin'i kadrosuna katmıştı.

Medipol Başakşehir, İsrail Ligi ekiplerinden Maccabi Netanya'da forma giyen 22 yaşındaki Eden Karzev ile 4.5 yıllığına kadrosuna kattı.

İsrailli genç orta saha, ülkesinde Maccabi Netanya forması altında bu sezon tüm kulvarlarda 21 maçta forma giyerken, 2 gol 1 asistlik performans sergiledi.

ARA TRANSFERDE 4. İMZA

Başakşehir'den yapılan açıklamada, ”Kulübümüz, son olarak İsrail Ligi ekiplerinden Maccabi Netanya'da forma giyen Eden Karzev ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladı. Eden Karzev'e ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Karzev, sezon başında UEFA Avrupa Konferans Ligi İkinci Eleme Turu'nda Medipol Başakşehir'e karşı forma giymişti.

Turuncu-Lacivertliler ara transfer daha önce Çinli stoper Shaocong Wu, eski Trabzonsporlu Edgar le ve Karagümrük'ten ayrılan Caner Erkin'i kadrosuna katmıştı.

https://twitter.com/ibfk2014/status/1620420943129759747

Medipol Başakşehir yeni transferi Eden Karzev için imza töreni düzenledi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...