Nwakaeme Beşiktaş için can atıyor: Kurtarın beni!

- Güncelleme:
Nwakaeme Beşiktaş için can atıyor: Kurtarın beni!

Spor Haberleri

Suudi Arabistan’da mutsuz olan yıldız oyuncu, Beşiktaşlı yöneticileri ikna etmeye çalışıyor. Son sözü teknik direktör Şenol Güneş söyleyecek.

MURAD TAMER'İN HABERİ

Transfer dönemini hareketli geçirecek olan Beşiktaş’ın harekete geçmesine gerek kalmadı. Şimdiden önemli oyuncular menajerleri aracılığıyla siyah beyazlı kulübün kapısını çalıyor. Bunların başında Trabzonspor’un eski yıldızı Nwakaeme geliyor. Suudi Arabistan’da mutsuz olan 33 yaşındaki oyuncu Beşiktaş formasını giymeyi çok istiyor. Transferin önündeki öncelikli engel ise yıldız oyuncunun yüksek ücreti.

KİRALAMA FORMÜLÜ

Al-Fayha kulübünden yıllık 4,5 milyon avro kazanan Anthony Nwakaeme için siyah beyazlı yöneticiler 6 aylık kiralama formülünü düşünüyor. Bunun için tecrübeli oyuncunun ücretinin 1,5 milyon avroluk kısmının ödenmesi bekleniyor. Yönetim bu planını teknik direktör Şenol Güneş’e sunacak. Başarılı teknik adamın onay vermesi hâlinde Nwakaeme’nin transferi için Suudi Arabistan’la temaslar başlayacak. 

OLAĞAN TOPLANTI

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu 2022 Yılı 3. Olağan Toplantısı 3 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre toplantı 10.30’da Vodafone Park Güney Tribünü Deniz Tarafı Tarihî Kapı Girişi Toplantı Alanı’nda yapılacak. 

ARA SONRASI ANTALYA’YA

Dünya Kupası arasında Beşiktaş 9 gün izin yapacak. Ara sonrası çalışmalarına 24 Kasım Perşembe günü Nevzat Demir Tesislerinde yapacağı antrenmanla başlayacak olan siyah beyazlılar daha sonra Antalya kampına geçecek.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...