Okan Buruk rekorun eşiğinde! Mustafa Denizli'nin serisini tarihe gömecek

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Okan Buruk rekorun eşiğinde! Mustafa Denizli'nin serisini tarihe gömecek

Spor Haberleri

Ligde 10'da 10 yapan, kupada da 3 maçını kazanan Aslan, bugün galip gelirse kulüp tarihinin rekorunu kıracak. Teknik direktör Okan Buruk da Mustafa Denizli'nin 13 maçlık kazanma serisini tarihe gömecek.

Süper Lig lideri Galatasaray bugün can derdindeki Ümraniye’yi sahasında misafir edecek. Biletler tükendi. NEF Stadı’nda kapalı gişe oynanması beklenen mücadelenin 3 puanın yanı sıra bir de rekor değeri var. Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray art arda Süper Lig’de 10, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 3 maçını kazanarak kulüp tarihindeki en uzun galibiyet serisi rekoru egale etmişti. Okan Buruk, Mustafa Denizli’ye ait rekoru bugün kazanması durumunda kıracak ve tarih yazacak. Buruk zorlu karşılaşma öncesi oyuncularını ‘Tarihe geçme fırsatı’ dedi.

HEP DAHA İLERİYE

49 yaşındaki teknik adam öğrencilerine yaptığı maç konuşmasında “Yakaladığımız harika bir ivme var. Oyunumuzu da geliştiriyoruz. Hedefimiz belli. Galibiyet serimizi de her hafta bir ileriye taşıyalım. Hem şampiyon olup hem de rekor kırarak adımızı tarihe yazdıralım’’ ifadelerini kullandı.

Bu arada sarı kırmızılı takımda ceza sınırında üç futbolcu bulunuyor. Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu ve Berkan Kutlu sarı kart görmeleri hâlinde Trabzonspor karşılaşmasında cezalı duruma düşecek. Dursun Özbek başkanlığındaki yönetim takımdan güzel oyunla galibiyet bekliyor.

Okan Buruk rekorun eşiğinde! Mustafa Denizli'nin serisini tarihe gömecek

SEFEROVİC İSPANYA'DA

Galatasaray’da sezon başında satın alma opsiyonuyla Benfica’dan kiralanan Haris Seferovic dönemi kapandı. Sarı kırmızılılar, İsviçreli yıldız için Kasımpaşa ile el sıkışmıştı ancak, Portekiz ekibi bu transfere onay vermedi. Sözleşmesi feshedilen Seferovic Celta Vigo ile anlaştı ve dün İstanbul’dan ayrıldı. Golcü isim sezonu büyük oranda İspanyol ekibinde tamamlayacak.

AANHOLT DA AYRILDI

Okan Buruk’un kadroda düşünmediği Aanholt, PSV’ye kiralandı. Dün sağlık kontrollerine girmek için Hollanda’ya giden 32 yaşındaki sol bekin yarım sezonluk ücretinin tamamını PSV ödeyecek. YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...