Okan Buruk Tuchel'e taş gibi Boey göndermiş! İlk maçta sınıfını geçti

Düzenleyen: / Kaynak: Sporx
- Güncelleme:
Okan Buruk Tuchel'e taş gibi Boey göndermiş! İlk maçta sınıfını geçti

Spor Haberleri  / Sporx

Galatasaray'dan Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey'in ilk maçtaki performansı tatminkar bulundu.

Galatasaray'dan Bayern Münih'e rekor bir bedelle transfer olan Sacha Boey, Telefoot'a özel bir röportaj verdi. İşte Sacha Boey'un sözleri...

COMAN VE UPAMECANO ÇOK İYİ İZLENİM BIRAKIYORLAR

Bayern Münih, dünyanın en büyük kulüplerinden biri. Çok büyük bir kurum, şampiyonluklar kazanan bir makineyi temsil ediyor. Kingsley Coman ve Dayot Upamecano gibi Fransız oyuncular burada oynuyor ve çok iyi bir izlenim bırakıyorlar. Ben de aynısını yapmaya çalışacağım. Beni çok iyi karşıladılar ve üzerimde baskı oluşturmamamı, sadece bildiğim şekilde oynamamı söylediler.

GALATASARAY'DA KISA SÜREDE KALİTENİZİ İSPATLAMANIZ LAZIM

Nasıl savunma ve hücum yapacağını bilen oldukça agresif bir oyuncuyum. Her zaman yüzde 200'ümü vermeye çalışırım. Sahaya enerjimi veririm. Benden hemen performans beklendiğini biliyorum. Uyum sağlamak için zamanım olmayacak. Kendimi hemen kanıtlamam gerekiyor ve ben buna hazırım. Galatasaray dönemim eğitici oldu. Mental açıdan sıkıntılıydı. Çünkü Galatasaray çok baskı olan bir kulüp, kalitenizi hemen kanıtlamak zorundasınız. Bence Türkiye'de oynadıktan sonra her yerde oynayabilirsiniz. Bu da kariyerimin geri kalanında bana çok yardımcı olacak. 

SACHA BOEY İLK MAÇINDA SINIFI GEÇTİ

Fransa Milli Takımı, rüya gibi bir takım. Özellikle ülkeniz için uluslararası bir turnuvada oynamak çok büyük bir şey olur. Oraya gitmek için elimden gelen her şeyi yapacağım. Galatasaray'dan Bayern Münih'e giden Fransız savunma oyuncusu, Mönchengladbach karşılaşmasının 62. dakikasında oyuna girdi ve Alman devinde ilk maçına çıktı.

Okan Buruk Tuchel'e taş gibi Boey göndermiş! İlk maçta sınıfını geçti

Bavyera'nın önde gelen yayın organlarından Tageszeitung, Galatasaraylı eski futbolcunun ilk maç performansını tatmin edici buldu. Mönchengladbach karşısındaki Sacha Boey için "Bayern Münih kariyerine sağlam bir başlangıç yaptı" yorumu yapıldı. Abendzeitung gazetesinde de Sacha Boey'in ilk maçındaki performansı tatmin edici bulundu: "Kulüp tarihinin en pahalı kış transferi, ilk düellosunda ilk topunu kazandı. Oyuna girdikten sonra hemen takımına iyi bir katkı sağladı". Ran internet sitesinde, 23 yaşındaki oyuncunun 30 milyon euro bonservisle transfer edildiği hatırlatması yapılarak "Sacha Boey takıma iyi uyum sağladı, bulunduğu kanadı iyi kapattı" satırlarına yer verildi.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Sporx
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...