Pele kalp krizi geçirdi! Futbolun efsane ismi hastaneye kaldırıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Pele kalp krizi geçirdi! Futbolun efsane ismi hastaneye kaldırıldı

SPOR Haberleri

Son dakika... Kanserle savaşını sürdüren Pele, kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Pele'nin sağlık durumu nasıl? Yüzyılın Sporcusu hastaneye yaptığı son ziyaretlerin aksine, bu kez acil kaldırıldı. ESPN'e göre Pele, karısı Márcia Aoki ve bir bakıcı tarafından acil hastaneye götürüldü.

ESPN Brezilya'nın haberine göre ise Pele, genel sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldı. 

Haberin yayılmasının ardından Pelé'nin kızı Kely Nascimento, babası hakkında Instagram'dan bir açıklama yaptı:

"Merhaba arkadaşlar. Medya yine çıldırdı ve buraya gelip bir açıklama yapmam gerekti. Babam hastanede, ilaçları düzenliyor. Uçağa atlayıp oraya koşmuyorum. Kardeşlerim Brezilya'da ziyaretteler. Yılbaşında gideceğim. Sürpriz veya acil bir durum yok. İlettiğiniz tüm şefkat ve sevgiyi gerçekten takdir ediyoruz!"

Kariyerinde Santos ve New York Cosmos formalarını giyen Pele, 3 Dünya Kupası, 6 Brezilya Serie A ve 2 Libertadores şampiyonluğu yaşamıştı.

YÜZ YILIN FUTBOLCUSU

Brezilya efsanesi Pelé'nin 29 Kasım Salı günü (dün) São Paulo'nun güneyindeki Albert Einstein hastanesine yeniden kaldırıldığı ortaya çıktı. Yüzyılın Sporcusu hastaneye yaptığı son ziyaretlerin aksine, bu kez acil kaldırıldı. ESPN'e göre Pele, karısı Márcia Aoki ve bir bakıcı tarafından acil hastaneye götürüldü.

Hastaneden resmi bir açıklama henüz gelmedi. Ancak Pele ile ilgilenen tıbbi personel anasarca (genel şişlik), ödemi sendromu (genel ödem) durumunu doğruladı ve hatta " dekompanse kalp yetmezliği " tanımladı.

Pele kalp krizi geçirdi! Futbolun efsane ismi hastaneye kaldırıldı

KEMOTERAPİNİN ETKİLERİ

Sağlık ekibinin bildirdiği bir diğer sorun da, son aylarda uygulanan kemoterapinin Pele'nin vücudunun çeşitli organlarında bulunan tümörlere yanıt vermemesi.

82 yaşındaki Pelé, tespit edilen sorunların ve metastatik kanserin tehlikeye attığı organların daha derinlemesine değerlendirilmesi için bu Çarşamba (30) bir dizi testten geçiyor. (Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr)

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...