Prezantabl hoca arayışı! Belçika Milli Takımı yeni teknik direktörü için iş ilan verdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Prezantabl hoca arayışı! Belçika Milli Takımı yeni teknik direktörü için iş ilan verdi

SPOR Haberleri

2022 Dünya Kupası'nda gruptan çıkamayan ve 6 yıllık Roberto Martinez dönemine son veren Belçika'nın Fransızca, Flemenkçe ve İngilizce olarak Belçika Futbol Federasyonu'nun sitesinde yayınlanan ilanındaki ifadeler sosyal medyada alay konusu oldu.

Belçika Milli Takımı'na 2018 Dünya Kupası'nda yarı final oynatan İspanyol teknik direktör Roberto Martinez, Katar 2022'deki başarısızlık nedeniyle 6 yıllık görevinden istifa etmişti. F Grubu'ndaki 3. maçında Hırvatistan'la 0-0 berabere kalan yıldızlar topluluğu Belçika, grupta 3. olarak Katar'a veda etmişti.

PREZANTABL HOCA ARAYIŞI

"Red Devils" yeni teknik direktörünü arıyor. Belçika Futbol Federasyonu, Roberto Martinez'in yerine gelecek yeni teknik direktör için ilan verildi.

İlanda, "Kazanmayı bilen, uluslararası yüksek deneyime ve üst düzey oyuncularla kazanma alışkanlığına sahip bir taktik uzmanı" arandığı ifade edildi.

Başvurular, 10 Ocak 2023'e kadar kabul edilecek. Yönetim, adaylar arasından seçim yapacak.

https://twitter.com/RoyalBelgianFA/status/1602690050701107200

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...