Semih Kılıçsoy Juventus'un radarında! İtalyan devi teklif yapmaya hazırlanıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Fanatik
- Güncelleme:
Semih Kılıçsoy Juventus'un radarında! İtalyan devi teklif yapmaya hazırlanıyor

Spor Haberleri  / Fanatik

Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy'un talipleri artıyor. Avrupa'da birçok kulübün gündeminde olan yıldız futbolcu için son olarak İtalyan devi Juventus'un teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi.

Bu sezon attığı gollerle adından söz ettiren Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy'un talipleri artıyor.  Şenol Güneş döneminde kadroya dahil olan ancak fazla forma şansı bulamayan genç yıldız, Serdar Topraktepe döneminde takımın vazgeçilmezlerinden birisi olmayı başardı. Fernando Santos'un takımın başına geçmesinin ardından form grafiği giderek yükselen Semih Kılıçsoy, attığı gollerle takımın son haftalarda aldığı galibiyetlerde başrol oynadı. Genç yıldızın bu yükselişi ise Avrupa'nın büyük kulüplerinin dikkatinden kaçmadı.

GUARDİOLA TALİMAT VERDİ İDDİASI

Oyun tarzı ile Manchester City'nin Arjantinli efsanesi Kun Aguero'ya benzetilen Kılıçsoy için Guardiola'nın takip edilmesi talimatı verdiği iddia edilmişti.

Semih Kılıçsoy Juventus'un radarında! İtalyan devi teklif yapmaya hazırlanıyor - 1. Resim

JUVENTUS RESMİ TEKLİF YAPMAYA HAZIRLANIYOR

Eintracht Frankfurt, Borussia Dortmund, Sporting Lizbon, Arsenal, Benfica, Tottenham ve Aston Villa, genç futbolcuyla ilgilenen diğer kulüpler arasında bulunuyordu. Son olarak İtalyan devi Juventus da Semih Kılıçsoy'u radarına aldı. Juventus, yaz transfer dönemine kadar genç futbolcuyu takip ederek yeni sezonda Beşiktaş'a teklif yapmaya hazırlanıyor.

Semih Kılıçsoy Juventus'un radarında! İtalyan devi teklif yapmaya hazırlanıyor - 2. Resim

BEŞİKTAŞ REKOR BONSERVİS BEKLİYOR

Semih Kılıçsoy, Beşiktaş formasıyla ligde çıktığı son 11 maçta 9 gol ve 2 asistle oynadı. Beşiktaş'ın Semih Kılıçsoy'dan rekor

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...