Şenol Güneş, Rıza Çalımbay ve Burak Yılmaz'ın yapamadığını Fernando Santos yaptı

Düzenleyen: / Kaynak: Fanatik
- Güncelleme:

Spor Haberleri  / Fanatik

Sezon sonunda yeniden yapılanmaya gidecek olan Beşiktaş'ta Portekizli teknik direktör Fernando Santos'un takımda bazı futbolcuların hesabını kestiği bildirildi.

Ligde transfer dönemi sona erdi. Ancak Beşiktaş’ta iç transferde hareketli günler yaşanıyor. Gelecek sezon planlaması için çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, şimdiden 5 futbolcunun biletini kesti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos’un planlamasında yer almayan söz konusu isimler, büyük bir aksiyon olmaz ise gelecek sezon Siyah Beyazlı formayı giymeyecek.

CENK TOSUN 1,5 MİLYON EURO SALİH UÇAN 45 MİLYON TL İSTEDİ

Bu sezon beklentilerin bir hayli altında kalan Cenk Tosun, yönetimden büyük bir zam talebinde bulundu. Şu anda 18 milyon TL kazanan 32 yaşındaki futbolcu, 1.5 milyon Euro talep etti. 9 milyon TL alan Salih Uçan ise yeni sözleşmesi kapsamında bu rakamın 45 milyon TL’ye yükseltilmesini istedi.

GHEZZAL VE UMUT MERAŞ'A GÜLE GÜLE

Beşiktaş Yönetimi, Santos’un kadro planlamasında yer almayan iki futbolcunun da teklifini reddetti. Ayrıca Cenk’in, bu gelişmeler üzerine kendisine ABD’den takım baktığı öğrenildi. Diğer yandan Rachid Ghezzal ile de yolların kesin olarak ayrılacağı gelen haberler arasında yer aldı. Siyah-Beyazlılar, milli yıldız Umut Meraş'la da yola devam etmeme kararı aldı.

4 futbolcunun da kontratı, normal şartlar altında sezon sonunda bitiyor. 2022 Temmuz’da 2 milyon Euro bedel ile İstanbulspor’dan gelen, sonrasında Antalyaspor’a kiralanan Emrecan Uzunhan, Siyah-Beyazlı ekipte bir türlü bekleneni veremedi. Genç futbolcu için yaz döneminde yapılacak teklifler değerlendirilecek.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...