Trabzonspor, Abdülkadir Ömür ile sözleşme uzattı

- Güncelleme:
Trabzonspor, Abdülkadir Ömür ile sözleşme uzattı

SPOR Haberleri

Bordo mavililerin yetiştirdiği değerlerden olan 23 yaşındaki isim 2024’te bitecek mukavelesini 2027’e kadar yeniledi. Abdülkadir Ömür yıllık 20 milyon TL alacak.

Ligde ve Avrupa’da yoluna devam eden Trabzonspor, transferde de hareketli. Uğurcan Çakır, Kağan Moradaoğlu, Muhammet Taha Tepe, Serkan Asan, Denswil ve Djaniny ile sözleşme uzatan Ahmet Ağaoğlu yönetimi, kulübün bağrından yetişen ve her sezon adı Avrupa’ya transfer ile anılan Abdülkadir Ömür ile sözleşme yeniledi. Taraflar 2024’te bitecek anlaşmayı 2027’e kadar uzattı ve Ömür’ün sezonluk 20 milyon TL civarında bir ücret alacağı öğrenildi.

ŞANSSIZLIKLAR...

Güncel piyasa değeri 9,5 milyon avro olan ve Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun geçmişte 23 milyon avroya Manchester City’ye satmadığı için pişmanlık yaşadığı 23 yaşındaki oyuncunun da kafası rahatladı. Avrupa işini kulüp çıkarlarını düşünerek yönetime bırakan Ömür “Bir gün mutlaka ülkemi Avrupa’da temsil edeceğim” görüşünde. Transferindeki en büyük engel ise zaman zaman şanssız sakatlıklar yaşaması ve geri dönüşlerinin formuna kavuşmasının zaman alması.

9 PUAN HEDEFİ

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor’u Dünya Kupası arasına kadar birbirinden  zorlu 3 maç bekliyor. Fırtına, perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi son maçında Ferencvaros’u ağırlayacak ve bu Avrupa’daki konumunu belirleyecek. Ardından 6 Kasım’da yine sahasında Konyaspor ile karşılaşacak ve 11 Kasım’da da Ankaragücü’ne misafir olacak. Hedef, 9 günde oynayacağı 3 maçtan 9 puan alıp iki kulvarda da yoluna emin adımlarla devam etmek.

AVCI'NIN VAZGEÇİLMEZİ

Abdülkadir Ömür açısından geçen sezonki Galatasaray maçının anlam ve önemi farklı. Taraftarın performansını beğenmeyip tepki gösterdiği genç isim ayrılık noktasına kadar gidecekti ki devreye Abdullah Avcı girdi ve Ömür’ü yeniden kazanmasını bildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...