Trabzonspor'da yeni teknik direktör belli oldu! Efsane futbolcu yuvasına geri dönüyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Trabzonspor'da yeni teknik direktör belli oldu! Efsane futbolcu yuvasına geri dönüyor

SPOR Haberleri

Abdullah Avcı'nın istifasının ardından yeni teknik direktör arayışlarına girişen Trabzonspor'da gündem Fatih Tekke. Gelecek hafta yapılacak kongrede adaylığını açıklayan Ertuğrul Doğan'ın efsane golcüyü göreve getirmek istediği öne sürüldü. A Spor'a konuşan Tekke, çıkan iddialara olumlu yaklaştı.

Trabzonspor, eski futbolcusu Fatih Tekke için çalışmalara başladı. Gelecek sezon ekonomik olarak küçülmeye gidecek olan Karadeniz ekibinin, kulübü tanıyan yerli bir isme yöneleceği belirtildi. Ahmet Ağaoğlu'nun istifasının ardından 25 Mart'ta yapılacak başkanlık seçime tek aday olarak girmeye hazırlanan Ertuğrul Doğan'ın Fatih Tekke isminde karar kıldığı kamuoyunda geniş yer kapladı.

Trabzonspor'da yeni teknik direktör belli oldu! Efsane futbolcu yuvasına geri dönüyor

FATİH TEKKE'DEN TRABZONSPOR AÇIKLAMASI

Trabzonspor ile anılan İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, bu hafta oynanacak Beşiktaş maçı öncesi açıklamalarda bulundu. A Spor'a konuşan Tekke, zorlu bir maça hazırlandıklarını belirterek, "Oyuncu sayımız fazla gözüküyor ama istediğimiz kaliteyi yakalayabilmiş değiliz. Kulübün çok iyi bir ortamı var. Burada çok fazla oyuncuyla çalışmıştık. Yeni gelen oyuncularla ilgili süre kaybımız oluyor. Cumartesi zor bir maçımız var puan ve puanlar alabilirsek bizim için çok çok ekstra olacak." dedi.

Abdullah Avcı'nın ayrılığı sonrası Trabzonspor'a gideceği iddia edilen Fatih Tekke, gelişmeleri takip etmediğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Trabzonspor'la ilgili gündem gayet normal. Duygularımızı ve düşüncelerimizi yenilememize gerek yok. Böyle bir gündem yok. Ben her zaman söyledim, Trabzonspor'a teknik direktör olarak dönme isteğim herkesin malumu ama şu anda İstanbulspor'da görevdeyim. Olumlu bakan herkese teşekkür ederim. Bu bir süreç. Şu an için böyle bir gündem yok."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...