Trabzonspor'dan ayrılan Dorukhan Toköz'ün vedasında dikkat çeken detay! Taraftarları şaşırttı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Trabzonspor'dan ayrılan Dorukhan Toköz'ün vedasında dikkat çeken detay! Taraftarları şaşırttı

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Trabzonspor'dan ayrılan Dorukhan Toköz, sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı. Milli oyuncunun teşekkür metnindeki detay taraftarları şaşırttı.

Trabzonspor ile sözleşmesi karşılıklı olarak fesheden Dorukhan Toköz, sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı.

Bordo-mavili kulübe imza attığı gün elinden gelenin fazlasını yapacağını ve şampiyonluk yaşayacağını söylediğini belirterek, "Bu formayı taşıdığım her an bu sözüm için çalıştım ve her şeyimi verdim. Uzun zaman sonra gelen şampiyonluğun ardından takım arkadaşlarımla hayalimiz bu başarıyı sürekli kılmaktı ama çok üzgünüm ki şimdi veda zamanı." dedi.

Trabzonspor'dan ayrılan Dorukhan Toköz'ün vedasında dikkat çeken detay! Taraftarları şaşırttı

HERKESİ ANDI BJELICA'YI ES GEÇTİ

Bu ayrılığın iki taraf için de daha doğru olacağını aktaran Dorukhan, "Başta, beni aralarına kabul eden, sonsuz sevgi gösteren Trabzon halkına ve taraftarlarımıza, Başkanlarım Sayın Ahmet Ağaoğlu ve Sayın Ertuğrul Doğan’a, sevgili hocam Abdullah Avcı’ya, tüm takım arkadaşlarım ve kulüp çalışanlarına sonsuz teşekkür ederim. Kalbimde, yaşadığımız şampiyonluk ve güzel anılarımız her zaman ayrı bir yerde olacak." ifadelerini kullandı.

Milli futbolcunun son olarak çalıştığı Nenad Bjelica'dan hiç söz etmemesi taraftarları şaşırttı. Hırvat hocayla görüş ayrılığına düşen Dorukhan'ın kamp performansı yetersiz bulunmuştu.

TRANSFER HABERLERİ

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...