Transfer dönemi ne zaman başlıyor? 2023-2024 yaz transfer dönemi tarihi...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Transfer dönemi ne zaman başlıyor? 2023-2024 yaz transfer dönemi tarihi...

SPOR Haberleri

Süper Lig’in sona ermesinin ardından takım gözünü transfer sezonuna çevirdi. Transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe Ryan Kent transferini önceden bitirmişti. Sporseverler ise transfer dönemi ne zaman başlıyor merak ediyor. 2023-2024 yaz transfer dönemi tarihi belli oldu. Peki, transfer dönemi ne zaman başlıyor? İşte 2023-2024 yaz transfer dönemi tarihi...

Spor Toto Süper Lig'de transfer dönemi için geri sayım başladı. Süper Lig'de 2022-23 sezonunun sona ermesiyle birlikte, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor yeni sezon için transfer çalışmaları için kolları sıvadı. Spor seveler ise transfer dönemi ne zaman başlıyor sorusuna yanıt arıyor. Geçtiğimiz yıl transfer sezonun 17 Haziran – 8 Eylül tarihleri arasında yapılmıştı. Peki, transfer dönemi ne zaman başlıyor? İşte 2023-2024 yaz transfer dönemi tarihi...

TRANSFER DÖNEMİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, 2023-2024 futbol sezonuna ilişkin transfer ve tescil dönemlerini belirledi.

Buna göre; Birinci transfer ve tescil dönemi 26 Haziran'da başlayıp, 15 Eylül'de sona erecek.

Transfer dönemi ne zaman başlıyor? 2023-2024 yaz transfer dönemi tarihi...

2023-2024 ARA TRANSFER DÖNEMİ NE ZAMAN?

Ara transfer olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi ise 11 Ocak 2024'te başlayıp, 9 Şubat 2024'te kapanacak.

GALATASARAY, DEVLER LİGİ ELEMELERİNDEN BAŞLAYACAK

Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne 2. ön eleme turundan başlayacak.

Ligi ikinci bitiren ve Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Fenerbahçe, Konferans Ligi'ne 2. ön eleme turundan katılacak.

Sezonu 3. sırada tamamlayan Beşiktaş da Konferans Ligi'ne 2. ön eleme turundan başlayacak.

ADANA DEMİRSPOR DA BİLETİ ALDI

Lig ikincisi Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası'nı da kazanması sonrası Avrupa kupalarına katılma hakkı kazanan lig 4.'sü ADANA DEMİRSPOR da Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi Konferans Ligi'ne 2. ön eleme turundan katılacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...