Uruguay elendi, Cavani çıldırdı! Maç sonunda VAR monitörünü devirdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

2022 FIFA Dünya Kupası'nda heyecan son grup maçları ile sürerken, H Grubu'nda Gana ile Uruguay karşı karşıya geldi. Maçı 2-0 kazanan Uruguay, galibiyete rağmen turnuvaya veda etti. Maç sonunda morali bir hayli bozulan tecrübeli futbolcu Edinson Cavani, soyunma odasına giderken VAR monitörünü yumrukladı.

2022 FIFA Dünya Kupası heyecanı Katar'da tüm hızıyla devam ediyor. Dün oynanan karşılaşmalarla birlikte grup maçları tamamlandı ve son 16'ya yükselen takımlar belli oldu. H Grubu son maçında Gana ile karşılaşan Uruguay, sahadan 2-0 galibiyetle ayrılmasına rağmen Güney Kore'nin Portekiz karşısındaki 2-1'lik galibiyeti nedeniyle turnuvaya veda etti.

SİNİRİNİ VAR EKRANINDAN ÇIKARDI

Hakem kararları nedeniyle karşılaşma boyunca oldukça sinirlenen Uruguaylı futbolcular, maç sonrası elendiklerini öğrenince büyük üzüntü yaşadılar. Özellikle Edinson Cavani'nin maç sonunda çok sinirli olduğu gözlemlenirken, hızını alamayan yıldız oyuncu VAR ekranına yumruk attı.

Uruguay elendi, Cavani çıldırdı! Maç sonunda VAR monitörünü devirdi

O ANLAR KAMERAYA YANSIDI

Aldığı darbeyle yere düşen monitör kırıldı. Çıkış tüneline doğru hareketlenen Cavani'nin monitöre vurduğu anlar ise cep telefonu kameralarına yansıdı.

FIFA'nın Cavani'ye bu skandal hareketi nedeniyle ceza vermesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...