Valentin Rosier: Çocukluk hayalim ama Fransa Milli Takımı'na beni almazlar!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Valentin Rosier: Çocukluk hayalim ama Fransa Milli Takımı'na beni almazlar!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Fransız sağ beki Valentin Rosier, Foot Mercato'ya geniş bir röportaj verdi. 2020-2021 sezonunda Sporting'den kiralan ve 1 yıl sonra tapusu alınan 26 yaşındaki futbolcunun röportajından öne çıkan bazı kısımlar şöyle:

NKOUDOU, GHEZZAL, MASUAKU KARDEŞLERİM

Soru: Fransa kökenli birçok takım arkadaşınız var. Fransızca konuşanlara daha yakın mısınız?

Rosier: Aynı dili konuştuğumuz için Fransızca konuşanlara daha yakınım. Tüm takım arkadaşlarımla konuşuyorum ama bazı insanlarla daha fazla yakınlığım olduğu kesin. Onları isimleriyle tanıyordum ama kişisel olarak daha önce değil ve bugün gerçekten takdir ettiğim insanlar, onlar benim kardeşlerim: Nkoudou, Ghezzal ve Masuaku.

FRANSA MİLLİ TAKIMI SORUSU

Soru: Bir gün Fransa Milli Takımı'nda oynama hayalin var mı?

Rosier: Şansım var mı? Bilmiyorum, geleceği bilmiyorum. Kesin olan şu ki aklımın bir köşesinde kalıyor tabii, çocukluk hayalim. Birincisi profesyonel futbolcu olmaktı, ikincisi Fransa'yı temsil etmek ve milli takımda oynamak. Açıkçası bunu düşünüyorum ama şu an için çalışmam ve değerimi göstermem gerekiyor. Umarım bir gün şans gelir. Bunun benim hayalim olmadığını söylersem yalan söylemiş olurum, hala kanıtlayacak çok şeyim var ve gelecekte bunun karşılığını alacağım.

BEŞİKTAŞ SÖZLERİ

Soru: Kariyerini Beşiktaş'ta bitirmeyi düşünür müsün?

Rosier: Başka bir yerde büyük bir fırsatım yoksa neden olmasın. Orada çok iyi yaşıyorum, kulüp harika ve atmosferimiz inanılmaz. Bunu gerçekten hiç düşünmemiştim ya da böyle görmemiştim, ama bu bir fikir olabilir. Elbette gelecekte ne olur bilmiyorum ama Beşiktaş her zaman kalbimde kalacak bir kulüp olarak kalacak, orası kesin.

GALATASARAY İTİRAFI

Valentin Rosier'in ismi 2021 yazında Galatasaray'la anılmıştı. Dönemin teknik direktörü Fatih Terim'in Ghezzal ve Rosier'i özellikle transfer etmek istediği ifade edilmişti. Rosier, 2021 yazında bazı teklifler aldığını söyleterek Galatasaray haberlerini doğruladı.

Soru: Beşiktaş'ta kiralık bir sezonun ardından, geçtiğimiz yaz resmi olarak Türk kulübüne katıldınız. Sizi nasıl ikna ettiler?

Rosier: O yıl lig şampiyonu olduk ve çok iyi bir sezonu geride bıraktık. Atmosfer çılgındı, tüm takım arkadaşlarım arasında çok iyi bir anlayış vardı, arkadaş edindim, kardeş olduk. Şampiyon olduğumuz ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımız için atmosfer, kalma arzumu doğruladı. Başka bir takıma transfer olmayı düşünmedim. Bazı konuşmalar oldu ama iş asla resmiyete dökülmedi. Sonrasında Beşiktaş ısrarcı davrandı ve benim istediğim oldu.

Kaynak: Skorer 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...