Valerien Ismael istifa sorusuna cevap verdi! Beşiktaş taraftarının sabrı taşıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael'in üzerindeki baskı her geçen hafta artıyor. Evinde oynadığı 3 büyük maçı da kazanamayan Fransız çalıştırıcı için 2-2'lik Beşiktaş maçında istifa sloganları atıldı. Ismael'e maçın ardından taraftarın istifa tepkisi soruldu.

Süper Lig’in 10. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor 2-2 berabere kaldı. Evinde Medipol Başakşehir'e yenilen, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile berabere kalan Beşiktaş, büyük maç kazanamamaya devam ediyor. Hedefteki isim teknik direktör Valerien Ismael...

VALERİEN ISMAEL'DEN İSTİFA AÇIKLAMASI

Beşiktaşlı taraftarlar karşılaşmanın son bölümünde teknik direktör Valerien Ismael'i istifaya çağırdı.

Son dakikalar oynanırken, "Valerien istifa" diye tezahürat yapan siyah-beyazlı taraftarlar, son düdüğün çalmasının ardından "İsmael istifa" diye tezahüratta bulundu ve bir süre "Sergen Yalçın" diyerek tempo tuttu.

Maçın ardından beIN Sports flaş röportajında istifa tezahüratları sorulan Fransız çalıştırıcı "Türkçe bilmiyorum, maç hakkında konuşmak istiyorum" demekle yetindi.

MAÇ İÇİN NE DEDİ?

"%60'a yakın topla oynadık. Top sizdeyken, fazla koşamazsınız. Kazanamadığımız için çok üzgünüz. Maçta hatalar yaptık, bu hatalar olunca, galip gelmek zorlaşıyor. Bu hatalar da işin parçası, bu hataların arkasına saklanmıyoruz. Kazanmak için her şeyi yaptık."

Valerien Ismael istifa sorusuna cevap verdi! Beşiktaş taraftarının sabrı taşıyor

RACHİD GHEZZAL YİNE SAKATLANDI

Sakatlığı nedeniyle uzun süre forma giyemeyen ve 7 maç sonra Trabzonspor karşılaşmasıyla 11 kişilik kadroya dönen Rachid Ghezzal, mücadeleyi tamamlayamadı.

Tecrübeli oyuncu, 44. dakikada yaşanılan bir pozisyon sonrası oyuna devam edemedi ve sağlık ekibinin müdahalesi sonrası 45+1. dakikada yerini Nathan Redmond'a bıraktı.

Ismael, Cezeyirli yıldızın durumuyla ilgili şunları söyledi:

"Rachid Ghezzal için pazartesi gününü beklememiz gerek. Kontrollerden sonra durumunu göreceğiz. Sakatlığını kötü hissettim, umarım kötü değildir."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...