Wolverhampton Premier League'in başlamasına üç gün kala teknik direktör Lopetegui'yi kovdu!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Wolverhampton Premier League'in başlamasına üç gün kala teknik direktör Lopetegui'yi kovdu!

SPOR Haberleri

Premier League ekiplerinden Wolverhampton geçen sezon kasım ayında göreve getirdiği İspanyol teknik direktör Julen Lopetegui'yle yollarını ayırdı. Lopetegui'nin yanı sıra Pablo Sanz, Juan Peinado, Oscar Caro, Edu Rubio, Borja De Alba Alonso ve Daniel Lopetegui'den oluşan teknik ekip de kulüpten ayrılacak.

Wolverhampton yönetimi ve teknik direktör Julen Lopetegui karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Premier League ekibi sezonun başlamasına 3 gün kala İspanyol çalıştırıcıyla yolların ayrıldığını resmen açıkladı.

Kasım ayında göreve gelen Lopetegui ile kulübün belirli konulardaki fikir farklılıkları yaşadığı belirtildi. 56 yaşındaki Lopetegui'nin ekibi yeni teknik direktör gelene kadar Wolves'un başında olacak.

YARDIMCILARI ŞİMDİLİK KALIYOR

Lopetegui, Molineux'ta Liverpool ve Tottenham Hotspur'a karşı da dahil olmak üzere 9 lig maçı kazandı ve takımın Premier League'deki 6. sezonunu rahat tamamlamasını sağladı.

Lopetegui'nin yanı sıra Pablo Sanz, Juan Peinado, Oscar Caro, Edu Rubio, Borja De Alba Alonso ve Daniel Lopetegui'den oluşan teknik ekip de kulüpten ayrılacak.

Sportif direktör Matt Hobbs şunları söyledi: “Kulüpteki herkes adına Julen ve ekibine futbol kulübünde geçirdikleri süre boyunca özverileri ve sıkı çalışmaları için teşekkür etmek istiyorum. Geçen sezon kulübü Premier Lig'de tutmak amacıyla getirildiler ve bu hedefe yedek maçlarla ulaştılar.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...