Turizm, kiralama sektörünü hızlandıracak

Turizm, kiralama sektörünü hızlandıracak

T-Otomobil Haberleri

Hafta içi düzenledikleri basın toplantısında konuşan Enterprise Türkiye CEO’su Özarslan Tangün; hizmet vermeye başladıkları 2014 yılından 2018 yılına kadar her yıl sektörün üç dört kat üzerinde büyüdüğünü belirterek 2018’i rekorlarla kapattıklarını ifade etti.

ALİ ÇELİK

Tangün “THY, Türk Telekom ve Anadolu Jet’le rekor bir seneyi geride bıraktık. Bu yıl turizmde beklenen büyük ivmelenmeyle yaşandı ve bu devam edecek. Bizde bu güçle 2015 yılında beri devam eden UEFA Avrupa Ligi resmî sponsorluğumuzun 2021 yılına kadar uzattık” dedi. Enterprise Avrupa Başkanı Jim Stoeppler ise “şu anda 95 ülkede, iki milyon araç, yüz bin çalışan ve on bini aşkın ofiste hizmet veriyoruz. Hizmet verdiğimiz ülkeler arasında Türkiye’nin çok iyi bir konumda yer aldığını belirtmek isterim” şeklinde konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...