Erteleme soru işaretlerini artırdı

Erteleme soru işaretlerini artırdı

T-Otomobil Haberleri

Koronavirüsün otomotiv sektörüne vurduğu darbe şiddetini artırıyor. Geçtiğimiz günlerde endüstrinin en büyük fuarlarından biri olan Cenevre'nin ertelenmesine sebep olan salgın, pek çok üreticinin planlarını altüst etti.

ALİ ÇELİK

Avrupa basınında yer alan haberlere göre yeni modellerini Cenevre'de tanıtmayı amaçlayan firmaların pek çoğu yeni planlar yapmaya başladı. İlk açıklamalar BMW ve Mercedes-Benz'den gelirken Alman rakipler Concept i4 ve yeni Mercedes-Benz E-Serisi'ni online olarak tanıtacağını açıkladı. FCA, bir B planı olmadığının altını çizerken araçların tanıtımının bir şekilde yapılacağını vurguladı. Ferrari'den ise henüz resmî bir açıklama gelmedi.

Renault öne çekti
Fuar iptaliyle programını revize eden Renault Grubu 2 ve 3 Mart tarihlerinde Renault, Dacia ve Alpine markalarına ait yenilikleri açıklama kararı aldı. Elektrikli konsept modeli MORPHOZ, E-TECH adı verilen hibrid ve şarj edilebilir hibrit yenilikçi üç modeli Yeni Clio, Yeni Captur ve Yeni Megane Estate (SW) modellerini bugün tanıtacak. Dacia ise pazarın en ulaşılabilir %100 elektrikli otomobilinin yarın gün yüzüne çıkaracak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...