Toyota Corolla’dan 50. yıl özel versiyonu

Düzenleyen:
Toyota Corolla’dan 50. yıl özel versiyonu

T-Otomobil Haberleri

Dünyanın en çok tercih edilen otomobili olarak erişilmesi güç bir rekorun sahibi olan Toyota Corolla 50’nci yaşını kutluyor.

Dünyanın en çok tercih edilen otomobili olarak erişilmesi güç bir rekorun sahibi olan Toyota Corolla 50’nci yaşını kutluyor. 1966 yılında “insanların otomobili” olmak üzere tasarlanıp üretilen Corolla, geçen süre boyunca 44,1 milyon adedi aşan bir satış başarısı yakalayarak otomotiv endüstrisinde adını “efsaneler” arasına yazdırmayı başarmış ender modellerin başında geliyor. Aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 16 fabrikada üretimine devam edilen Corolla, Toyota’nın 80 yıllık tarihi içinde bugüne kadar satılan her 5 modelden 1’ini temsil ediyor. Life, Touch, Active ve Advance paketlerine ilave 50’nci yıla özel olarak üretilen “Premium 50. Yıl” versiyonu satışa sunulan Corolla görsel değişiklikler ve özel logo ile üretilecek. Bu yeni donanımda aynı zamanda opsiyonel olarak özel üretilen 17 inçlik alüminyum alaşımlı jantlarda tercih edilebiliyor.

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...