Yerli otomobilden yeni hamle! Togg, Trumore'u duyurdu: Kişiye özel rota

Düzenleyen:
- Güncelleme:

T-Otomobil Haberleri

Togg, ‘Trumore’ isimli yeni uygulamasını tanıttı. Twitter hesabı üzerinden paylaşım yapan Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu, Trumore uygulamasından kısaca bahsetti.

Türkiye’nin ilk elektrikli yerli otomobili Togg, ‘Bir otomobilden daha fazlası’ vizyonuyla hareket ettiği ilk günden bu yana teknoloji şirketi olma yolunda da önemli adımlar atıyor. Son olarak şirket, verileri işleyip yapay zekayla geliştirebilen ve kişiye özel rotayı belirleyerek yol ücretini hesaplayan ‘Trumore’ isimli mobilite uygulamasını tanıttı. 

Togg, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Trumore ile mobilite deneyimini yeniden tanımlıyoruz. Kullanıcılar için kazandıran, gezdiren, eğlendiren ve iş birlikleriyle sürekli gelişen bir platform olarak tasarladığımız Trumore, kişiselleştirilmiş, akıllı, empatik ve kesintisiz bir kullanıcı deneyimi sağlayacak.” sözleriyle uygulamayı tanıttı.

https://twitter.com/Togg2022/status/1600471582987939840

Trumore isimli mobil uygulamayı kullanıcılar telefonlarına indirebilecek. Ancak şu anda uygulama, App Store ve Play Store’da henüz yayınlanmadı.

TOGG MARKALARINI BİRER BİRER KURUYOR

Yerli otomobil Togg, geçtiğimiz aylarda şarj istasyonları için Trugo markasını kurmuştu. Togg'un yüzde 100 sahibi olduğu Trugo markası için Togg’un CEO’su Gürcan Karakaş, "81 ilde 600’ün üzerinde lokasyonda 1000 yüksek performanslı şarj cihazı kurmak için yola çıkan Togg, ilk istasyonlarını İstanbul ve Ankara arasındaki en önemli geçiş noktası olan Bolu’nun hareketli mekanı HighWay Dinlenme Tesisi’nde kurdu. Togg, şarj etme kapasiteleri 180 kw ve 300 kw olan cihazlarla hizmet verecek." şeklinde bilgilendirme yapmıştı.

Ayrıca Togg’un şarj altyapısının yanı sıra bataryanın değer zincirindeki öneminin bilinciyle, enerji yoğunluğu en yüksek Li-ion NMC hücre teknolojisine sahip olan Farasis Energy ile beraber yüzde 50-50 ortak girişimle Siro Silk Road Temiz Enerji Depolama Teknolojileri Anonim Şirketi de kuruldu.

(Haber Merkezi)

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...