İşinize eğlence katın

İşinize eğlence katın

TEKNOLOJİ Haberleri

Koronavirüsle birlikte insanlar evlerine kapandı. Eğitim ve çalışmanın da ev hayatına katıldığı bu dönemde yeni nesil teknolojiler hayatımızı daha da kolaylaştırıyor. Evde kaliteli vakit geçirmek isteyenlerin tercihi olan Anker, bu dönemde akıllı ürünleriyle kullanıcıların tüm bu ihtiyaçlara cevap veriyor.

ÖMER TEMÜR

Anker’in evde evcil hayvanları olanları da düşünerek geliştirdiği Eufy robot süpürge modelleri, çalışırken sizi rahatsız etmeden sessizce evi temizliyor. Eufy ailesinin en yeni ürünü olan L70 Hybrid ise ıslak-kuru temizlik yapabiliyor. Nebula ailesinden Nebula Capsule ise projeksiyon ve 360 derece hoparlör özelliklerini bir araya getiriyor. Çantada taşınabilecek boyutlarıyla evin her köşesini sinema salonuna ya da toplantı odasına çevirebileceğiniz Nebula Capsule, Android işletim sistemi sayesinde Netflix, YouTube gibi popüler uygulamalara, Word, Excel gibi ofis dokümanlarına erişebiliyor.
İşte birden fazla cihaz kullananlar için Power Port ürün ailesini hazırlayan Anker, sadece akıllı telefon, tablet değil, 63 Watt çıkış gücü ile bir MacBook’u dahi şarj edebiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...