Öğrencilere yönelik uygun fiyatlı tablet: OPPO Pad Air 2 tanıtıldı

Düzenleyen: / Kaynak: OPPO
- Güncelleme:
Öğrencilere yönelik uygun fiyatlı tablet: OPPO Pad Air 2 tanıtıldı

TEKNOLOJİ Haberleri  / OPPO

OPPO'dan öğrencilere yönelik uygun fiyatlı bir tablet geldi. Şirketin yeni bütçe dostu tableti OPPO Pad Air 2 piyasaya çıktı.

OPPO bugün uygun fiyatlı yeni tablet modelini tanıttı. OPPO Pad Air 2 şık tasarımıyla piyasaya çıktı. 11 inçli kbir ekranla karşımıza çıkan model, ilk olarak Çin pazarında satışa sunulacak. Cihaz, giriş seviyesi bir donanım ve iddialı fiyat avantajıyla raflarda boy gösterecek.

Yuvarlak köşelere sahip olan cihazda arka kamera, önceki nesilde olduğu gibi yan tarafta konumlandırılmak yerine merkezde konumlandırılmış olarak gelecek. Arka panelde çift tonlu kaplama bulunacak.

OPPO PAD AIR 2, HELIO G99 YONGA SETİYLE GELİYOR

OPPO Pad Air 2, 2408 x 1720 piksel (2,4K) ve 260 PPI çözünürlüğe, 90 Hz yenileme hızına, 180 Hz dokunmatik örnekleme hızına ve 400 nit parlaklık düzeyi zirvesine sahip 11,35 inç LCD ekrana sahip olacak.

Küresel pazarda merakla beklenen cihaz, 8 GB'a kadar LPDDR4x RAM ve 256 GB UFS 2.2 depolama ile eşleştirilmiş MediaTek Helio G99 yonga seti tarafından destekleniyor. Bununla birlikte tablette Android 13 işletim sistemi ve ColorOS 13.2 arayüzü karşımıza çıkıyor.

Öğrencilere yönelik uygun fiyatlı tablet: OPPO Pad Air 2 tanıtıldı

DEVASA BİR PİL KAPASİTESİ SUNULACAK

8.000 mAh pil ve 33W SuperVOOC şarj desteğine sahip olan yeni tablet, birçok eğitim uygulamasına ve ebeveyn denetimi özelliklerine erişim sağlamasıyla öğrenciler için ideal bir cihaz olarak tanımlanıyor.

8 MP ana kamera ile gelen tablette microSD kart yuvası ya da 3,5 mm kulaklık girişi yer almayacak. Fakat Dolby Atmos destekli dört stereo hoparlör sunulacak. Tabletin bağlantı seçenekleri arasında çift bantlı Wi-Fi, Bluetooth 5.2 ve USB Type-C bulunacak.

SATIŞ FİYATI BELLİ OLDU

Gri ve gümüş renk seçeneklerine sahip OPPO Pad Air 2, 6 GB + 128 GB'lık sürümüyle yaklaşık 168 Euro karşılığında satılıyor. Cihazın en pahalı seçeneği olarak 8 GB + 256 GB'lık versiyon ise 220 Euro'dan alıcılara hitap ediyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: OPPO
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...