Xiaomi 14 için geri sayım! Renk seçenekleri belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Xiaomi
- Güncelleme:
Xiaomi 14 için geri sayım! Renk seçenekleri belli oldu

TEKNOLOJİ Haberleri  / Xiaomi

Çok yakında piyasaya çıkması beklenen Xiaomi 14'ün renk seçenekleri ortaya çıktı.

Çinli teknoloji devi Xiaomi çok yakında yeni amiral gemisi akıllı telefon serisi ile hayranları karşısına çıkacak. 26 Ekim tarihinde piyasaya çıkacak Xiaomi 14 serisi için geri sayım başlamış durumda. Şimdiye kadar ortaya çıkan söylentiler, cihazın pek çok teknik özelliğini gözler önüne sermişti. Gelen son haberler ise cihazın renk seçeneklerini doğruluyor.

Şirketin yaptığı son açıklama ile birlikte Xiaomi 14'ün renk seçenekleri belli oldu. Yarın piyasaya çıkacak olan Xiaomi 14 ve 14 Pro modellerinin dört renk seçeneği ile raflarda yer alacağı açıklandı. İşte detaylar...

XİAOMİ 14 RENK SEÇENEKLERİ AÇIKLANDI

Xiaomi 14'ün renk seçenekleri arasında ilk karşımıza çıkan Black sürümü, kökenlere dönüşü temsil ediyor. Şirket tarafından siyahın en saf ve en derin tonu olarak tanımlanan bu renk, zamansız bir zarafet hissi uyandırıyor. 

Xiaomi 14 için geri sayım! Renk seçenekleri belli oldu

Daha canlı bir renk seçeneği arayan kullanıcılar için Rock Green sürümü ise tazelik ve parlaklığın bir karışımını ortaya çıkarıyor. Bu sürüm, doğaya bir selam vermenin yanı sıra öne çıkmak ve gözden kaçmamak isteyenler için de ideal bir opsiyon olarak belirtiliyor.

Xiaomi 14 için geri sayım! Renk seçenekleri belli oldu

Serinin en dikkat çekici renk seçeneklerinden bir tanesi olan Snow Mountain Pink modeli ise karla kaplı dağların güzelliğini hatırlatan ilhamının yanı sıra kompozisyonu ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Yüksek teknoloji ürünü nano deriden yapılan benzersiz, yumuşak ve hassas bir dokunuş hissi sunuluyor. Estetik ve teknolojiyi oldukça uyumlu şekilde bir araya getiren seçenek, özellikle de kadın tüketiciler için öne çıkıyor.

Son olarak White Glass renk seçeneği ise parlak görünümüyle birlikte saflık ve zarafeti bir araya getiriyor. Merakla beklenen Xiaomi 14 serisi bu dört renk opsiyonuyla birlikte 26 Ekim'de piyasaya çıkacak.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Xiaomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...