YouTube Premium abonelik ücretlerine zam! YouTube Premium abonelik fiyatları kaç TL oldu? İşte güncel fiyatlar...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
YouTube Premium abonelik ücretlerine zam! YouTube Premium abonelik fiyatları kaç TL oldu? İşte güncel fiyatlar...

TEKNOLOJİ Haberleri

YouTube Premium Türkiye fiyatlarına zam geldi. Peki, güncel YouTube Premium abonelikleri kaç TL? İşte YouTube Premium abonelik fiyatları…

İnternet TV ağı Netflix’in yaptığı zamların ardından YouTube da Premium abonelik fiyatlarına zam yaptı. Türkiye’deki Premium abonelik fiyatları son zamla oldukça yükseldi. Abonelere arka planda video oynatma ve videoları ücretsiz şekilde indirme imkanı sunan abonelik paketleri pek çok kişi tarafından kullanılıyordu. Peki, Türkiye’de YouTube Premium abonelik fiyatları kaç TL oldu?

YOUTUBE ABONELİK FİYATLARI

YouTube tarafından bireysel abonelere gönderilen mesaj şu şekildeydi: 

"YouTube Premium ile sevdiğiniz videoları, içerik üreticileri ve müzisyenleri daha rahat takip edebilmeniz için kesintisiz YouTube keyfi sunuyoruz. Size mükemmel hizmet ve özellikler sunmaya devam edebilmek için aylık ₺16,99 olan Premium aboneliğinizin fiyatını aylık ₺29,99 olarak güncelleyeceğiz.

Bu değişiklik, 21 Kasım 2022 tarihinde veya sonrasında başlayan bir sonraki faturalama döneminizde uygulanacak. Hesabınızın durumunu ve faturalama bilgilerinizi kontrol etmek için Ayarlar > Satın Alınanlar ve Üyelikler sayfasına gidin. Tüm üyeler diledikleri zaman aboneliklerini buradan askıya alabilir veya iptal edebilir."

2022 YOUTUBE PREMİUM ABONELİK FİYATLARI NE KADAR?

Güncel fiyat listesi belli oldu... Buna göre, YouTube Premium bireysel abonelik fiyatı artık aylık 29.99 TL. YouTube Premium bireysel abonelik yıllık fiyatı ise 299.99 TL. 

YouTube Premium aile üyeliği fiyatı ise aylık 59.99 TL olarak değişti. Eski fiyat ise 25,99 TL’ydi. 

YouTube Premium öğrenci üyeliği fiyatı da 1 aylık ücretsiz deneme süresinden sonra aylık 19.49 TL olarak belirlendi. Eski fiyat aylık 9.99 TL idi.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...