26 Ağustos Hadi ipucu Karadeniz'e kıyısı olan ülkeler sorusu | Türkiye dışında Karadeniz’e kıyısı olan Ülkeler Hangileridir?

Düzenleyen:
26 Ağustos Hadi ipucu Karadeniz'e kıyısı olan ülkeler sorusu | Türkiye dışında Karadeniz’e kıyısı olan Ülkeler Hangileridir?

TÜRKİYE Haberleri

26 Ağustos Hadi ipucu Karadeniz'e kıyısı olan ülkeler sorusu... Türkiye dışında Karadeniz’e kıyısı olan ülkeler hangileridir? Hadi ipucu sorusunun cevabı merak içerisinde sorgulanıyor. Hadi'nin Instagram hesabından duyurduğu ve bu akşam 20:30'da başlayacak olan Hadi yarışmasının 'Türkiye dışında Karadeniz’e kıyısı olan ülkeler hangileridir? ' ipucu sorusunun cevabı merak ediliyor. İşte 26 Ağustos Hadi 26 Ağustos Hadi ipucu olan Karadeniz'e kıyısı olan ülkeler sorusu, Türkiye dışında Karadeniz’e kıyısı olan ülkeler hangileridir? ipucu sorusunun cevabı...

26 Ağustos Hadi ipucu Karadeniz'e kıyısı olan ülkeler sorusu... Türkiye dışında Karadeniz’e kıyısı olan ülkeler hangileridir? Hadi çılgınlığı devam ederken Hadi yarışmasının sosyal medya hesabından yayınlanan ipucu sorusunun cevabı merak edilerek araştırılıyor. Peki, Türkiye dışında Karadeniz’e kıyısı olan ülkeler hangileridir?, 26 Ağustos Hadi ipucu Karadeniz'e kıyısı olan ülkeler sorusunun cevabı nedir? Gelin 26 Ağustos Hadi ipucu sorusuna hep birlikte bakalım...

Türkiye dışında Karadeniz’e kıyısı olan ülkeler merak ediliyor.

İşte 26 Ağustos Hadi ipucu sorusunun cevabı...

26 Ağustos Hadi ipucu Karadeniz'e kıyısı olan ülkeler sorusu | Türkiye dışında Karadeniz’e kıyısı olan Ülkeler Hangileridir?

26  Ağustos Hadi ipucu sorusunun cevabı,  26 Ağustos Hadi ipucu Karadeniz'e kıyısı olan ülkeler sorusu nun cevabı ne? Türkiye dışında Karadeniz’e kıyısı olan ülkeler hangileridir? soruları Google'da şimdiden aranmaya başladı.

Kısa süre önce başlayan bilgi yarışması Hadi çılgınlığı devam ediyor.

Hadi, Instagram hesabından Türkiye dışında Karadeniz’e kıyısı olan ülkeler hangileridir? sorusunu ipucu olarak duyurdu.

''Hadioynalive'' hesabı üzerinden, tatlının görseli paylaşıldı ve şu ifadelere yer verildi:

Karadeniz, Asya ve Avrupa kıtaları arasında bulunan bir denizdir. Her ne kadar kara sınırından komşumuz olmasa da bazı ülkelerle ortak denizleri paylaşıyoruz. Türkiye dışında Karadeniz’e kıyısı olan ülkeleri biliyor musunuz?

İşte Hadi sorusunun cevabı olabilecek, Türkiye hariç, Karadeniz'e kıyısı olan ülkeler...

Bulgaristan.
Gürcistan.
Romanya.
Rusya.
Türkiye.
Ukrayna.

 

 

 

Düzenleyen:  - TÜRKİYE
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...