Hatay'ın Erzin ilçesinde ölü bulunan portakal tüccarının katili en yakını çıktı

Düzenleyen:
Hatay'ın Erzin ilçesinde ölü bulunan portakal tüccarının katili en yakını çıktı

TÜRKİYE Haberleri

Hatay'ın Erzin ilçesinde kayıp olarak aranan portakal tüccarı 4 gün önce zeytin bahçesinde cesedi bulundu. Zahit Şanlı adlı vatandaşın katili en yakını olduğu kişilerden biri çıktı.

Korkunç cinayet Hatay'ın Erzin ilçesinde işlendi. Kayıp olarak aranırken 4 gün önce zeytin bahçesinde cesedi bulunan portakal tüccarı Zahit Şanlı'nın katil zanlısı ortağı çıktı. Zanlı, suçunu suçunu ifade etti. 

4 GÜNDÜR KENDİSİNDEN HABER ALINAMIYORDU

Alınan bilgiye göre, Erzin'de tüccarlık yapan Zahit Şanlı (60), bir yakınından bir miktar para aldıktan sonra kayboldu. Ancak o günden sonra kendisinden haber alınamayan Şanlı, kayıp olarak aranmaya başlandı.

CESEDİ ZEYTİN BAHÇESİNDE BULUNDU

Şanlı'nın cansız bedeni, Turunçlu Mahallesi mevkisindeki zeytin bahçesinde bulundu.

Jandarmanın yaptığı çalışma sonunda Zahit Şanlı’yı iş ortağı S.S.'nin öldürdüğü belirlendi. Gözaltına alınan S.S.'nin suçunu itiraf ettiği öğrenildi.

İlçe Jandarma Komutanlığında ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilen katil zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Jandarma, cinayete yardım eden şahısların bulunması için de çalışmasını sürdürüyor.

Düzenleyen:  - TÜRKİYE
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...