8 yıldır baktıkları pitbull köpek aileye facia yaşattı: 2 çocuğu öldürdü, anneyi ağır yaraladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
8 yıldır baktıkları pitbull köpek aileye facia yaşattı: 2 çocuğu öldürdü, anneyi ağır yaraladı

YAŞAM Haberleri

Tüyleri diken diken eden olay ABD'nin Tennessee eyaletinde meydana geldi. Pitbull saldırısında iki çocuk hayatını kaybetti. Çocukların annesi ise ciddi şekilde yaralandı. Üstelik aile o köpeğe 8 yıldır bakıyordu.

8 yıldır baktıkları pitbul köpek aileye büyük bir facia yaşattı... Amerika'nın Tennessee eyaletinde pitbull cinsi köpeklerin saldırısında ailenin 5 aylık Hollace Dean ve 2 yaşındaki Lilly Jane isimli çocukları can verdi.  Anne Kirstie Jane Bennard ise çocuklarını kurtarmaya çalışırken ağır yaralandı.

OLAY YERİNDE ÖLDÜLER

Shelby County Şerif Ofisi, çocukların olay yerinde öldüğünü ve annenin hastaneye kaldırıldığını açıkladı. Baba Colby Bennard'ın amcası Jeff Gibson ise Facebook'tan yaptığı açıklamada Anne Bennard'ın durumunun stabil olduğunu bildirdi. Bennard'ın bütün vücudunda çok sayıda ısırık izi olduğu belirtildi.

8 yıldır baktıkları pitbull köpek aileye facia yaşattı: 2 çocuğu öldürdü, anneyi ağır yaraladıHollace Dean Lilly ve Jane isimli  çocuklar

10 DAKİKA BOYUNCA SALDIRDILAR

Evcil hayvanların neden saldırganlaştığının bilinmediğini ve saldırının yaklaşık 10 dakika sürdüğünü belirten Gibson, "Hiç iyileşmeyecek bir kalpten başka kalıcı bir hasar yok gibi duruyor." dedi.

SEKİZ YILDIR BESLİYORLARDI

Anne Bennard'ın arkadaşı Kelsey Canfield, Cheeck ve Mia adlı köpeklerin 8 yıldır herhangi bir saldırganlık belirtisi göstermediğini belirterek  "Çocuklar, Bennard'ın her şeyiydi. Bir tehlike olsaydı, köpekleri asla çocuklarının yakınına getirmezdi." dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...