Başıboş bırakılmış villaların gizemi çözüldü! Herkes bu detayı merak ediyordu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Yaşam Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bulunan bir tepede kendi haline terk edilmiş 31 lüks villanın gizemi merak konusu oldu. Bölgedeki vatandaşlar villaların neden boş bırakıldığını sorgularken ilk bilgiler geldi.

Kocaeli’de bulunan ve başıboş bırakılmış 31 lüks villanın gizemi merak konusu oldu. Bölgedeki vatandaşlar tarafından birçok dedikodu iddiaya atılırken villaların FETÖ’ye ait olduğu iddiası internette gündem oldu. 

BAŞIBOŞ VİLLALARIN GİZEMİ ÇÖZÜLDÜ 

Darıca’nın Pirireis Mahallesi Yelkenkaya Mevkii’nde yüksek bir tepede kurulu olan ve 28 yıldı kaba inşaat halinde bulunan 31 lüks villanın FETÖ’ye ait olduğu iddia edildi. Ortalığı karıştıran iddia aslında gerçeği yansıtmadığı öğrenildi.

DEDİKODULAR ASLI YANSITMADI 

Resort Yelkenkaya Projesi’nde 13 bin metrekarelik alana sahip arsaya, 21 villa yerine 31 villa yapınca çalışmalara ara verilmiş. İnşaat halindeki 31 villa harabeye dönerken, alkol ve uyarıcı madde kullananların da uğrak yeri olmuş durumda.

Bu durumdan şikayetçi olan vatandaşlar, bölgenin temizlenmesi ve hazine arazi olan kısmının halka açılmasını istiyor.

“BURANIN DERHAL TEMİZLENMESİNİ İSTİYORUZ” 

Bölge sakinlerinden Furkan Bölük, yetkililere seslenerek şunları söyledi:

"20 yıldan aşkın süredir villalar var. Burada çok fazla alkol, uyuşturucu gibi madde kullanımı oluyor. Alkol içip arabasıyla denize uçanlar da oluyor. Bazı intihar olayları da burada geliştiğini duyuyoruz. Emniyet güçlerimiz ne kadar önlem alsa da yeterli olmadığını düşünüyorum. Buranın derhal temizlenmesini, halka açılmasını istiyoruz. Mahalleli olarak biz villaların FETÖ’ya ait olmadığını düşünüyoruz, öyle olmadığını da duyduk. Villaların kime ait olduğuna dair fikrimiz yok. Villaların deprem öncesi yapı olduğu için imarla alakalı problemin olduğunu biliyoruz. Villalarla alakalı adli sürecin devam ettiğini biliyoruz" 

Başıboş bırakılmış villaların gizemi çözüldü! Herkes bu detayı merak ediyordu

Düzenleyen:  - Yaşam
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...