Büyükbaşlar TEM'e daldı! Ortalık birbirine karıştı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Yaşam Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kocaeli Dilova'da büyükbaş hayvanlar TEM Otoyolu'na girdi. Büyükbaşları gören sürücüler gözlerine inanamadı. Bazı sürücüler korna çalarak büyükbaşları uzaklaştırmaya çalıştı ama işe yaramadı. Bir yolcu ise araçtan inerek büyükbaşları yol kenarına götürmeye çalıştı. O anlar kameralara yansıdı.

Kocaeli'nin Dilova ilçesinde otlamaları için bırakılan 4 büyükbaş hayvan, TEM Otoyolu gişelerine girdi. Geri dönmeyen hayvanlar Sakarya-Ankara istikametine ilerlemeye başladı.  

Büyükbaşlar TEM'e daldı! Ortalık birbirine karıştı - 1. Resim

Yolun ortasında araçlara aldırış etmeden ilerleyen büyükbaş hayvanlar, sürücülerin önüne de aniden çıktı. İnekleri fark eden sürücüler kontrollü şekilde ilerlerken gördükleri karşısında şaşkınlığa uğradı.

Büyükbaşlar TEM'e daldı! Ortalık birbirine karıştı - 2. Resim

Yolun ortasında duran inekler sebebiyle bazı araçlar ilerleyemedi. Kimi sürücüler dakikalarca hayvanların çekilmesini bekledi, kimisi ise araçtan inerek hayvanları kenara almaya çalıştı.  

Büyükbaşlar TEM'e daldı! Ortalık birbirine karıştı - 3. Resim

Bazı sürücüler korna çalarak büyükbaş hayvanların yoldan çekilmesini sağlamaya çalıştı ama başarılı olamadı. Araçtan inen bir yolcu ineklere adeta çobanlık yaparak gişelere doğru kovaladı. İneklerin araç sürücüleriyle imtihanı renkli görüntüler oluştururken, izleyenlere tebessüm ettirdi.

Şaşırdığını söyleyen bir araç sürücüsü ise "Valla hiç hoş değil hangi çağda yaşıyoruz. Bunların acaba sahipleri yok mu ?" dedi.

 

Düzenleyen:  - Yaşam
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...