Sıcak havanın nefes aldırmadığı kentte yeni yasak! Valilik duyurdu
Sıcak havaların derinden hissedildiği Adana'da, yangınla mücadele tedbirleri kapsamında 11 Haziran-31 Ekim tarihlerinde ormanlık alanlara girişler yasaklandı.
Adana Valiliğinin NSosyal hesabından yapılan paylaşımda, Orman Yangınlarıyla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda alınan karar doğrultusunda, il sınırlarındaki ormanlık sahalara görevli personel haricinde girişlerin 11 Haziran-31 Ekim tarihlerinde yasak olacağı belirtildi.
40 liradan başlıyor 330 liraya kadar çıkıyor! Kirazda açık artırma usulü… İstanbul, Bursa ve Eskişehir'den gelen var
PİKNİK SERBEST, MANGAL VE ATEŞ YASAK
Yetkili idarenin gözetim ve denetimindeki park, piknik ve mesire alanı ile tabiat parklarında sosyal faaliyetlerin serbest olduğu belirtilen açıklamada, ormanlık alanlar ve çevresinde, bağ, bahçe ve tarlalarda ateş yakılmasının yasaklandığı kaydedildi.
Açıklamada, orman içi ve çevresindeki alanlarda yapılacak kaynak işlemlerinde yangın tüpü bulundurulmasının şart olduğu bildirildi.
